• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni Troicki ne igra u Dejvis Kupu!

Autor mondo.rs

Selektor Bogdan Obradović će biti bez dvojice najboljih tenisera u meču Dejvis Kupa protiv Velike Britanije koji se igra na Tašmajdanu.

 Viktor troicki ne igra protiv Velike Britanije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Novak Đoković se premišljao, ali je nakon poraza u trećem kolu Vimbldona novinarima potvrdio da je u razgovoru sa selektorom Bogdanom Obradovićem odlučio da je najbolje da "preskoči" Dejvis Kup.

Međutim, tu nije kraj "otkazima".

Srbija će u meču protiv Velike Britanije na Tašmajdanu biti bez dvojice najboljih tenisera pošto je i Viktor Troicki u razgovoru sa selektorom odlučio da je najbolje za njega da ne igra.

Poput Novaka, i Viktor Troicki je rano završio učešće na Vimbldonu, a od osmine finala Rolan Garosa ima mnogo problema da se prilagodi novoj podlozi - travi. Jedan od razloga zbog kojih je otkazao učešće je i to što predstoji sezona turnira na betonu, a meč u Beogradu je planiran da se igra na šljaci.

"Pričao sam sa selektorom i teško mi je da se u ovom trenutku odazovem pozivu da igram sa Britancima jer moram da mislim na turnire. Igraću na betonu u Americi, odmah posle Dejvis Kupa, tako da je to samim tim otežavajuća okolnost", kazao je on za Sportski žurnal.

"Puno sam izgubio poena na travi, pašću dosta na rang listi i najvažnije mi je sada da se spreman vratim svom igračkom ritmu da spreman dočekam turnire u Americi", podvukao je on.

Četvrtfinale Dejvis Kupa protiv Velike Britanije igra se od 15. do 17. jula na Tašmajdanu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

Nekorektno je od Đokovića i Troickoga da neće da igraju za svoju državu i očigledno je da je njima zarada i lični interes ispred svega. Mi njihovi navijači strepimo i sikiramo se za svaku njihovu servu, a oni tako. Čudno je bilo ponašanje Noleta sa Kerijem, gde je u drugom setu namerno loptice slao u mrežu i radio za protivnika.Šta se tu krije, procenite sami,a mene je Đoković razočarao i slava i pare su mu udarile u glavu.Njegovi roditelji su bili na TV vrlo kritični kako niko u početku nije davao pare i oni su sami finansirali, pa eto sada ste bogati i Nole igra i zarađuje za sebe i što mi da se sikiramo.Tvoja igra, tvoja zarada, tvoje pare Nole, ali si majstor u živciranju cele nacije sa onakom neozbiljnom igrom, bez obzira na sve uspehe.Iskreno govoreći, šta ja imam od tvojih pobeda i zarada, jedino da navijam za tebe da još više zaraadiš i povećaš svoj rejting.Nole, igraš veoma promenljivo i nesigurno,a razočarao si me sa svojim objašnjenjem zašto ne igraš za državu Srbiju.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC