• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Incident na kraju, zvižduci i pobeda Hamiltona!

Autor mondo.rs

Vozač Mercedesa Luis Hamilton zabeležio je prvu pobedu na VN Austrije. Do pobede je došao u poslednjem krugu nakon incidenta sa klupskim kolegom Nikom Rozbergom, a publici se to nije dopalo, pa je izviždala Luisa.

Uzbudljivo u Austriji!

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je u trci Formule 1 za Veliku nagradu Austrije, posle incidenta u poslednjem krugu sa klupskim kolegom Nikom Rozbergom. Hamilton je krenuo u napad, želeo je da ga pretekne sa spoljne strane  i tada je došlo do kontakta bolida. 

Luis je završio van staze, ali se vratio na nju i uspeo da pretekne Nika Rozberga kome je pukla guma, a uprkos tome što je imao brojna oštećenja na bolidu završio je trku. Između njih još dvojica vozača: drugo mesto osvojio je vozač Red Bula Maks Ferstapen sa 5,719 sekundi zaostatka, a treći kroz cilj prošao je vozač Ferarija Kimi Raikonen.


Na podijumu, incidenti. Luis Hamilton je po dolasku na podijum dobio zvižduke publike koja je izgleda bila naklonjena Rozbergu, pa ga je to ometalo u intervjuu sa reporterkom.

"Ne znam što zvižde, pa to je njihov problem", kazao je Luis Hamilton i podvukao da je njegov klupski kolega napravio grešku i da on nije kriv za incident koji se desio na kraju trke na VN Austrije.

Dvostrukom uzastopnom svetskom šampionu Hamiltonu to je bila 45. pobeda u karijeri, a treća u sezoni. On je trku na stazi Špilberg završio za sat, 27 minuta, 38 sekundi, 107.

Bodove su još osvojili Danijel Rikardo iz Red Bula, Dženson Baton iz Meklarena, vozač ekipe Has Roman Grožan, Karlos Sainc iz ekipe Toro Roso, Valteri Botas iz Vilijamsa i Paskal Verlejn iz Manora.

Naredna trka u šampionatu voziće se sledeće nedelje za Veliku nagradu Velike Britanije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC