• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDIJAN VELS: Anina Kalifornija!

Ana Ivanović osvojila je šestu WTA titulu u karijeri! Indijan Vels je od nedelje njen turnir...

 INDIJAN VELS: Anina Kalifornija!  Izvor: MONDO

U finalu, Srpkinja je održala čas tenisa Svetlani Kuznjecovoj - 2:0 (6:4, 6:3).

Do prve titule ove sezone, posle finala na Australijan Openu, Ana Ivanović došla je na impresivan način. Kuznjecova nije imala nikakve šanse... Meč je trajao sat i 21 minut, a Ruskinja je uspela da osvoji samo jedan gem na servis naše najbolje teniserke, koja sada vodi sa 5:1 u medjusobnim duelima sa Kuznjecovom

Za tih 80 minuta igre Ana je zabeležila 30 vinera! To dovoljno govori ko je diktirao igru pred 18.000 gledalaca u sunčanom Indijan Velsu. Ivanovićeva će ponedeljak dočekati na starom, drugom mestu na WTA listi, sa svežih 4.296 poena, ali i čekom od 332.000 dolara, koliko pripada pobednici prestižnog turnira.

Kuznjecova će morati da se zadovolji sa 163.000 dolara u drugom uzastopnom porazu u finalima Indijan Velsa. Ujedno, ovo je Ruskinji treći poraz u finalima ove sezone i ona će u ponedeljak biti četvrta igračica sveta (3.750), iza Jelene Janković (3.790).

U prvom setu, obe teniserke bile su sigurne na svoj servis do osmog gema, kada je Ana napravila brejk i povela sa 5:4. U narednom gemu sigurnom igrom došla je do 1:0 u setovima.

Da se istorija duela sa Kuznjecovom neće ponoviti, a istorija kaže da je svaku pobedu Ana ostvarila u tri seta, moglo je da se nasluti pri rezultatu 3:3, kada je naša teniserka u velikoj borbi uspela da dobije gem na servis Ruskinje.

Na svoj servis bila je sigurna (5:3), a onda je gromovima iz reketa, na servis Ruskinje napravila novi brejk. Vrisak ushićenja čuo se i van tribina stadiona...

Bravo, Ana!

Na redu je Novak Djoković...

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC