• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarapova NE IDE u Rio

Autor mondo.rs

Sud za sportsku arbitražu potvrdio da je odložio razmatranje žalbe ruske teniserke na dvogodišnju kaznu za septembar, tek posle Olimpijskih igara

Marija Šarapova neće moći da nastupa na Olimpijskim igrama u Riju u avgustu.

Njen pravni tim podneo je žalbu Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, uz zahtev da zabrana nastupa do februara 2018. godine zbog korišćenja meldonijuma bude ukinuta, ili makar umanjena.

Marija Šarapova nastupala je na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine i na ceremoniji svečanog otvaranja nosila je zastavu Rusije na defileu učesnika.

Iako se odluka očekivala do 18. jula, iz Lozane je potvrđeno da će žalba Marije Šarapove biti razmatrana tek posle Olimpijskih igara.

Razlog za odlaganje ročišta je što je i pravnom timu ruske teniserke, ali i Međunarodnoj teniskoj federaciji potrebno više vremena da se pripreme za saslušanje.

"I Šarapova i Međunarodna teniska federacija složile su se da termin za saslušanje bude odložen za septembar. Očekuje se da bi odluka mogla biti doneta do 19. septembra", saopšteno je iz Suda u Lozani.

Marija Šarapova odlukom antidoping tela Međunarodne teniske federacije (ITF) suspendovana je do februara 2018. godine zbog korišćenja nedozvoljene supstance meldonijum na Australijan Openu. Ta suspstanca stavljena je na listu zabranjenih Svetske antidoping agencije (WADA) 1. januara 2016. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC