• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klasik pred Rio: Srbija pobedila Mađarsku!

Autor mondo.rs

"Delfini" savladali velikog rivala na Tašmajdanu, 12:11

 Klasik pred Rio: Srbija pobedila Mađarsku! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS


Vaterpolo reprezentacije Srbije i Mađarske, veliki rivali u bazenu i prijatelji van njega, završili su zajedničke pripreme u Beogradu i lepom utakmicom nastavili da se spremaju za Olimpijske igre u Riju.

SRBIJA - MAĐARSKA 12:11

Ekipa Dejana Savića otputovaće posle ove utakmice u Italiju, na sparing sa Azurima, posle kojih će se vratiti u Beograd uoči odlaska na krajnju destinaciju - Rio De Žaneiro.

Srpski tim na otvorenom bazenu na Tašu napravio je ovog četvrtka lepu uvertiru pred pohod na zlato na Olimpijskim igrama, jedinoj medalji koja nedostaje sadašnjoj generaciji, posle trijumfa nad jednim od glavnih konkurenata.

Izabranici Dejana Savića utakmicu su prelomili u trećoj deonici, kada su nadoknadili dva gola minusa i kasnije je bez problema sačuvali prednost, koja je iznosila i tri razlike.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Filip Filipović sa tri gola, po dva su dali Duško Pijetlović i Milan Aleksić, koliko su na drugoj strani postigli Georgio Zelenski, Marton Vamoš i Kristijan Moherc.

Posle duela sa Mađarima srpski vaterpolisti idu u Osti, predgrađe Rima, gde će tri dana sparingovati sa Italijanima i Australijancima, a zatim odlaze u Rio.

Srbija će na OI igrati u A grupi sa selekcijama Grčke, Japana, Australije, Brazila i Mađarske, a prvi rivali su upravo Mađari, 6. avgusta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC