• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana odmah spakovala kofere

Autor mondo.rs

Srpska teniserka poražena je u prvoj rundi olimpijskog turnira u Riju

Ana Ivanović (ne)očekivano je završila učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru posle samo jednog odigranog meča.

Srpska teniserka poražena je startu takmičenja u ženskom singlu od Karle Suarez Navaro i to posle preokreta rezultatom 2:1, po setovima 2:6, 6:1, 6:2.

Ana, 26. igračica sveta, odlično je počela meč, u prvom setu "pregazila" je 14 mesta bolje plasiranu rivalku, a onda je potpuno pala.

Suarez je već u finišu prvog seta "pokazala zube", a onda je vrlo brzo preuzela incijativu, dok je Ana na drugoj strani izgubila koncentraciju, eksplozivnost sa početka meča, a čini se i snagu.

Ana Ivanović daleko ranije nego pre četiri godine pakuje kofer na olimpijskom turniru. U Londonu je završila učešće u trećem kolu, kada je poražena od Kim Klajsters (6:3, 6:4).

Karla Suarez Navaro, koja je deveti favorit za titulu, u drugom kolu odmeriće snage sa Hrvaticom Anom Konjuh, koja je eliminisala Nemicu Aniku Bek u dva seta - 7:6 (7:5), 6:1.

U singl konkurenciji, posle eliminacije Aleksandre krunić, koja je iznenada dobila priliku da se takmiči i Ane Ivanović, Srbija je ostala samo još sa jednom predstavnicom – Jelenom Janković, koja će se sastati sa Garbinje Muguruzom.

TOK MEČA

PRVI SET

2:0 - Odličan početak Ane Ivanović. Odmah je napravila brejk na startu i stigla je do prednosti

4:1 - Dupli brejk Ivanovićeve! Srpska teniserka igra sjajno. Agresivno, precizno i veoma koncentrisano. Ana je ta koja diktira tempo i koja do sada stiže bukvalno sebe.

6:2 - Ana je dobila prvi set posle 35 minuta igre, iako je to mogla i mnogo ranije da učini. Potvrdila je drugi brejk, povela sa 5:1, a onda je imala priliku da okonča set pošto treći put oduzme servis rivalki. Suarez Navaro se spasila, potom je munejvito reagovala, bila u prilici da ona napravi prvi brejk, ali Ana to ipak nije dozvolila, već je "na razliku" okončala set u svoju korist

DRUGI SET

0:3 - Drugi set, druga slika! Brejk španske teniserke na početku! Karla Suarez Navaro je u finišu prvog seta "upalila motore" i tom ritmu je nastavila. Strpljivija igra, dekoncetrisanost Ane Ivanović (što se najbolje ogleda u lošem bacanje lopte na servisu) samo su joj olakšali da preuzme inicijativu i pokaže da nije slučajno na 12. mestu WTA liste.  

1:6 - Furiozna igra na startu drugog seta bila je dovoljna teniserki iz Španije da lagano privede set kraju i izjednači rezultat na 1:1. Na drugoj strani Ana nije izgledala dovoljno sveže da napravi eventualni preokret. Srpska teniserka napravila je ukupno 48 grešaka, Suarez Navaro 33.

TREĆI SET

0:1 - Nije dobro! Odmah brejk Suarez Navaro!

0:3 - Početak Aninon kraja?!?

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Ništa čudno. Od nje se i nije ništa posebno očekivalo. Ona je završila svoj tenis već odavno. Velika sramota.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC