• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Prvi set daje samopouzdanje za sledeći turnir

Autor mondo.rs

Srpska teniserka dala pomalo neočekivanu izjavu posle rane eliminacije sa Olimpijskih igara u Riju

Ana Ivanović eliminisana je u prvom kolu olimpijskog turnira u pojedinačnoj konkurenciji. Bolja od nje bila je Karla Suarez Navaro posle tri odigrana seta (2:6, 6:1, 6:2).

Srpska teniserka izjavila je da joj je teško pala rana eliminacija sa Olimpijskih igara, ali je uprkos porazu naglasila da joj igra u prvom setu daje samopouzdanje pred naredni turnir koji sledi (?!?).

"Teško mi je pao poraz. Žreb za prvo kolo je bio mnogo težak. Dobro sam igrala prvi set što bi trebalo da mi da samopouzdanje za naredni turnir u Sinsinatiju. Sigurno je da sam razočarana, jer sam bila u relativno dobroj formi", rekla je Ana Ivanović novinarima u Rio de Žaneiru.

"Uvek mi se igra, dajem sve od sebe. Olimpijske igre su čast za svakog sportistu da predstavlja svoju državu i da se bori za medalju, što sam ja radila", rekla je Ana Ivanović

"Dobro sam počela i imala šansu početkom drugog seta, ali je nisam iskoristila. Ona je počela da igra bolje, loptice su joj bile dublje i teže. Koristila je i forhend i bekhend da me izbaci sa terena. Imala sam šansu i u trećem setu da se vratim, ali sam propuštala svaki put kada se lomilo", kazala je Ana ivanović.

Anu su novinari pitali da li je to bio poslednji nastup za Srbiju u karijeri, ali je ona izbegla odgovor.

"Gde god da se takmičimo predstavljamo zemlju u najboljem mogućem svetlu. Sama činjenica da ne igram Fed kup to ne menja. Imala sam zaista sjajnu karijeru i finale Fed kupa nije nimalo loš rezultat. Zadovoljna sam time i što sam bila ovde, kao i u Londonu i Pekingu", navela je trenutno 26. igračica sveta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC