• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Sada znam da mogu na vrh

Posle trijumfa u Indijan Velsu, Ana Ivanović odlazi u Majami rešena da napravi još jedan veliki korak ka konačnom cilju - prvom mestu WTA liste.

 Ana Ivanović: Sada znam da mogu na vrh Izvor: MONDO

Njabolja srpska teniserka je prošle godine ispala već u drugom kolu turnira u Ki Biskejnu, što joj daje odlične šanse da još jednim dobrim nastupom sakupi veliki broj poena i još više se približi za sada neprikosnovenoj Belgijanki Žistin Enan.

"Moj cilj je jasan. Želim da napravim još jedan korak na putu prema poziciji broj jedan. Dobro je što ne branim poene iz Majamija, ali znam da ima dosta teniserki koje ravnopravno konkurišu za pobedu, ali isto tako i za prvo mesto na WTA listi", rekla je Ivanović.

Na turniru u Ki Biskejnu Ivanović je debitovala 2005. godine i tada je stigla do četvrtfinala, a godinu dana kasnije ispala je u osmini finala. Lane je u prvom kolu bila slobodna. ali je u drugom doživela neočekivani poraz.

"Prekretnica u mojoj karijeri desila se prošle godine posle američke turneje koju sam odigrala dosta promenljivo. Kada sam se vratila u Evropu, osvojila sam Berlin, a potom sam na Rolan Garosu stigla do finala, a na Vimbldonu do polufinala. Sve se desio veoma brzo i imala sam problema da to apsorbujem", kaže Ivanović.

"U zimskoj pauzi imala sam dovoljno vremena da sve stvari stavim na svoje mesto i uočim šta sam uradila dobro, a šta treba da poboljšavam. Tada sam konačno shvatila da sam već vrhunska igračica i da s pravom mogu da pretendujem na vrh", rekla je Ivanović.

Srpska teniserka kaže da posle pobede u Indijan Velsu odlazi u Majami potpuno rasterećena i relaksirana.

"Sada želim par dana da uživam u uspehu koji sam postigla. Dobro ću se odmoriti, mada verujem da će me treneri naterati i da malo treniram. Dobra je stvar što ću imati skoro čitavu sedmicu za odmor, a verujem da ću i u Ki Biskejnu uživati na terenu kao u Indijan Velsu", rekla je Ivanović.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC