• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suspenzije tenisera zbog ponašanja u Riju

Autor mondo.rs

Jedan francuski teniser i dve teniserke kažnjene su zbog, kako je saopštio FFT, neodgovarajućeg ponašanja tokom Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Teniski savez Francuske (FFT) privremeno je danas suspendovao Kristinu Mladenović, Karolinu Garsiju i Benou Pera zbog narušavanja ugleda Saveza na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Per, koji je bio 16. nosilac na olimpijskom turniru u Riju, poslat je kući sa takmičenja jer je prekršio pravila ekipe, navodi se u saopštenju FFT.

Per je navodno u više navrata spavao van olimpijskog sela, ili se vraćao kasno u sobu. On je, takođe, na neodgovarajući način komentarisao o značaju Olimpijskih igara, pošto se na olimpijskom turniru ne dobijaju bodovi za ATP listu.

Mladenović i Garsija su "oštro kritikovale" Savez posle poraza u prvom kolu dublova, pošto ih niko nije obavestio da kao partnerke u dublu moraju da nose odeću iste boje, navodi se u saopštenju FFT. Mladenović je na Twitteru objavila seriju kritika na račun FFT, optužujući tu organizaciju za njihov poraz u dublovima i nazivajući je "nekompetentnom".

Konačna odluka o njihovim suspenzijama biće doneta 24. septembra, a do tada niko od njih troje neće biti pozivan za Dejvis, odnosno FED kup reprezentaciju Francuske.

To znači da se Per neće suprotstaviti Hrvatima od 16. do 18. septembra u polufinalu, ali je pitanje i da li bi on bio izabran, jer do danas nema nijedan poziv u nacionalni tim.

Što se Mladenović i Garsije tiče, njih dve imaju ključne uloge u FED kup timu i bez njih, Francuskinje ne bi imale šanse u finalu sa Češkom, zakazanom za novembar ove godine.





Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC