• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kiša, pa preokret: Janko ispao posle 2:0!

Autor mondo.rs

Slavni teniser eliminisan je u 2. kolu US Opena, posle maratona koji je igran u dva dela i koji je ukupno trajao tri i po sata.

Janko Tipsarević imao je vođstvo od 2:0 u setovima i bio blizu gubitka trećeg (0:5) u trenutku kada je kiša prekinula njegov meč 2. kola na US Openu.

Kada je kiša stala, Janko nije nastavio.

Španac Pablo Karenjo-Busta napravio je veliki preokret i rezultatom 3:6, 4:6, 6:1, 6:4, 6:4 izborio plasman u 3. kolo u kojem će se sastati sa boljim iz meča (8) Dominik Tim - Ričardas Berankis.

U meču koji je kasnio sat vremena zbog kiše, a potom iz istog razloga prekinut na dva i po sata u trećem setu, bolje se snašao 39. teniser sveta i slavio posle velikog preokreta. Karenjo-Busta je uspeo da se izdigne posle dva seta zaostatka, a možda i presudan trenutak napravio je u osmom gemu petog seta, kada je spasio dve brejk lopte, a potom i vezao dva gema za trijumf.

Tipsarević nije imao snage da napravi još jedno iznenađenje, nakon trijumfa nad (29) Semom Kverijem, ali ga sigurno očekuje veliki skok na ATP listi.

On je takmičenje na Flašing Medouzu počeo kao 250. teniser na svetu.

US Open nikad nije bio Jankov omiljeni turnir. Četvrtfinala iz 2011. i 2012. godine ostaće njegovi najbolji rezultati u Njujorku, uz podatak da je na ovom turniru šest puta ispadao u prvom kolu.




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC