• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Novak doživljava sudbinu Tesle

Autor mondo.rs

Selektor Dejvis kup tima Srbije ogorčen insinuacijama da je srpski teniser simulirao povredu u finalu US opena.

Novak Đoković jedva je završio finalni meč US opena protiv Stanislasa Vavrinke zbog problema sa stopalima, u koje je mogla da se uveri i TV publika, pošto je kamera nakon izuvanja patike prikazala krvavu čarapu srpskog tenisera.

Međutim, burne negativne reakcije na društvenim mrežama - mahom iz SAD i Velike Britanije - kao i isti takvi komentari pojedinih bivših asova, kojima se dovodi u pitanje Novakov fer-plej, ražestili su mnoge u Srbiji, pa tako i Bogdana Obradovića.

Selektor srpskog Dejvis kup tima u izjavi listu "Kurir" je napravio paralelu između Đokovićevog tretmana u zapadnom svetu, sa problemima sa kojima se svojevremeno susretao veliki naučnik i pronalazač, Nikola Tesla.

"Teško im je da priznaju da u njihovom sportu postoji neko bolji od njih! Ova histerija i napadi na Novaka Đokovića traju godinama, samo su izgleda kulminirali sada u Njujorku", smatra Bogdanović.

"Prvi put ću reći - Novak doživljava sudbinu Nikole Tesle! Njega je kao vrhunskog naučnika satanizovao (Tomas) Edison, a sad po istom šablonu to rade Đokoviću. Obojica su velikani i obojica na meti napada iste politike", ogorčen je i besan Bogdan Obradović.

Treba istaći i da je Novak, za razliku od mnogih ranijih važnih mečeva na ATP Turu, u nedelju na stadionu "Artur Eš" imao podršku značajnog dela publike.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sele

Dobarje nole

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC