• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žestok otpor, ali drugi poraz Izviđača u SEHA ligi

Autor mondo.ba

Šampion BiH odligrao je odličan meč protiv Celja, vodi na poluvremenu, ali je slovenački predstavnik u finišu meča stigao do preokreta i slavio u Ljubuškom 32:31.

Izviđač iz Ljubuškog bio je blizu osvajanja prvih bodova ove sezone u SEHA ligi, ali su rukometaši Celja u finišu meča "dodali gas" i stigli do pobjede.

Imao je tim Zdenka Grbavca priliku da slavi protiv favorizovanog protivnika, vodio na poluvremenu 15:14, zatim dva minuta prije kraja 31:30, ali su Slovenci trijumfovali nakon preokreta u posljednjih 120 sekundi.

Za razliku od prvog meča i debakla u Brestu protiv Meškova (29:40), popularni "skauti" prvi meč ove sezone pred svojom publikom odigrali su odlično, ali je nedostajalo sreće u samoj završnici.

U prvom poluvremenu viđena je izjednačena igra, u kojoj su se ekipe smjenjivale u vođstvo, a na odmor rukometaši Izviđača otišli su sa golom prednosti.

Početak nastavka u potpunosti je pripao Ljubušacima koji su u 43. minutu stiglo do maksimalnih pet golova prednosti (25:20). Ipak, tada je uslijedio neshvatljiv pad u igri najbolje bh. ekipe, što su gosti kaznili i serijom 5:0 stigli do izjednačenja.

Do kraja je nastavljena rezultatska klackalica, a uprkos vođstvu 31:30 u 58. minutu meča, domaći nisu uspjeli da zadrže prednost i dođu do bodova.

U redovima Izviđača istakao se Matej Hrstić sa osam pogodaka, dok su kod Celja bolji od ostalih bili Blaž Janc i Miha Zarabec, koji su postigli po gol manje.

REZULTATI 2. KOLA:
Gorenje - Nexe 24:20
Vardar - PPD Zagreb 32:31
Izviđač - Celje 31:32
18. septembra:
Meškov - Vesprem (17:00)
Metalurg - Tatran (20:30)

TABELA: Vardar (+2) 10, Celje (+2) 9, Meškov (+1) 7, Vesprem (+1) 6, PPD Zagreb 3, Gorenje 3, Metalurg (+1) 0, Tatran (-1) 0, Nexe 0, Izviđač 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC