• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braća Marej ostavila Britance u igri

Autor mondo.rs

Drugog dana polufinalnog duela Argentine i Velike Britanije u Dejvis Kupu domaća selekcija stigla do prvog boda i ostala u igri. Hrvatska povela 2:1 protiv Francuske.

Posle prvog dana Dejvis kup duela Velike Britanije i Argentine gosti su imali neočekivanih 2:0 u svoju korist, ali da se već sve ne završi danas - pobrinula su se braća Marej.

Drugog dana, koji je rezervisan za dubl, Endi i Džejmi Marej pokazali su da se dobro slažu na terenu pošto su oni u paru bili bolji od tandema Del Potra i Leandra Majera u četiri seta: 6:1, 3:6, 6:4, 6:4!

Prvobitno je bilo najavljeno da bi Delbonis trebalo da nastupi, ali se to nije desilo, pa ćemo videti da li je to bila dobra odluka selektora Argentine pošto je poznato koliko Del Potro ima problema sa kondicijom i da je imao teške povrede prethodnih sezona.

Samo je prvi set bio "ekspresan", ali već od drugog videli smo da Majer i Del Potro dobro funkcionišu zajedno, ali nisu mogli više od jednog osvojenog seta u tri sata velike borbe.

Sutra bi prvo trebalo da igraju Gvido Pelja i Endi Marej, a potom Kajl Edmund i Del Potro.

U duelu Hrvatske i Francuske u Zadru, domaći tim napravio je preokret sa 0:1 na 2:1 i Marin Čilić će u nedelju popodne protiv Rišara Gaskea imati priliku da odvede "vatrene" u finale.

Poen za vođstvo u subotu je doneo dubl Čilić - Dodig, koji je od protivničke kombinacije Erber - Mau bio bolji u četiri uzbudljiva seta - 7:6 (8:6), 5:7, 7:6 (8:6), 6:3.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC