• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurila istina: Mihael Šumaher je kao biljka

Autor mondo.rs

Advokat porodice Šumaher Feliks Dam otkrio je da bivši šampion Formule 1 ne može da hoda, pa čak ni da samostalno stoji

Mihael Šumaher nalazi se u veoma teškom stanju gotovo tri godine nakon nesreće na skijanju u francuskim Alpima gde je ozbiljno povredio glavu.

Od nezgode krajem decembra 2013. javnost je nagađala u kakvom je stanju sedmostruki šampion Formule 1, ali je porodica Šumaher uspela da sakrije prave informacije.

Mihael Šumaher je posle nesreće gotovo deset meseci proveo na bolničkom lečenju, od čega šest u komatoznom stanju, a od tada se nalazi na rehabilitaciji u svojoj kući u okolini Ženevskog jezera, u mestu Gland.

Iako novinari i fotoreporteri pokušavaju da saznaju pravi istinu, pravih informacija nema osim onih šturih koje povremeno iznosi Sabine Kem, Šumaherova predstavnica za medije.

Ipak, iz suda u Nemačkoj procurile su informacije o pravom stanju Šumahera i one govore da je bivši šampion živi gotovo kao biljka.

"Miror" je objavio da je porodica Šumaher tužila nemački magazin Bunte koji je objavio da se Mihaelovo stanje poboljšava i da može samostalno da hoda.

Taj magazin je pozivajući se na informacije "prijatelja Mihaela Šumahera" naveo "da se njegovo stanje poboljšava, da je mnogo smršao ali da uspeva da napravi nekoliko samostalnih koraka, da povremeno stoji bez pomoći terapeuta koji su svakodnevno oko njega, kao i da može da podigne ruku".

Advokat porodice Šumaher Feliks Dam rekao je na sudu da je to netačno i da bivši šampion Formule 1 ne može da hoda, kao i da nije u stanju da stoji bez pomoći medicinskog osoblja.

Sabine Kem je još ranije po objavljivanju informacija u nemačkom magazinu navela da su u pitanju "neodgovorna nagađanja, budući da se Mihael Šumaher nalazi u veoma teškom stanju i da takve priče samo daju lažnu nadu za mnoge ljude".

Šumaherova porodica odlučila je zbog zaštite prava na privatnost da pokrenu tužbu protiv nemačkog magazina, a presuda se očekuje u oktobru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC