• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srušio Nadala posle 0:7!

Autor mondo.rs

Grigor Dimitrov uspeo je prvi put da pobedi Španca u karijeri u četvrtfinalu turnira u Pekingu

Bugarin Grigor Dimitrov izborio je plasman u polufinale turnira u Pekingu i to na maestralan način. Ubedljivo je pobedio Rafaela Nadala, prvi put u karijeri!

Bugarin, trenutno 20. igrač na svetu, savladao je četvrtog sa ATP liste rezultatom 6:2, 6:4 posle sat i po vremena igre.

Dimitrov je prethodno odigrao sedam mečeva sa Nadalom u karijeri i nijedan nije dobio. Tako je skinuo treći "skalp" u 2016. godini igračima iz top 5, nakon što je prethodno pobedio drugoplasiranog sa ATP liste Endija Mareja u Majamiju i trećeplasiranog Stena Vavrinku u Sinsinatiju.

"Očigledno je bilo da je Grigor igrao mnogo bolje od mene i zaslužio je pobedu. Kada izgubite pet servis gemova onda i ne možete da očekujete pobedu. Borio sam se do poslednje lopte, ali sam imao psihološki problem jer me servis uopšte nije služio. Kada se to dogodi, onda morate već da razmišljate o narednom turniru, jer vas takva igra nigde ne vodi", iskren je bio Nadal posle poraza.

Osokoljeni Dimitrov, koji je konačno prebrodio nepremostivu prepreku, u polufinalu će se sastati sa Milošem Raonićem. Bugarin će pokušati da se dokopa trećeg finala ove sezone, nakon što je igrao za trofeje u Sidneju i Istanbulu, ali nije uspeo i da ih osvoji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC