• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirjosu poen godine i pobeda

Autor mondo.rs

Australijanac nadigao Monfisa i u Tokiju će za trofej igrati sa Belgijancem Gofanom. Marej siguran u Pekingu, Raonić predao Dimitrovu.

U susret Mastersu u Šangaju, dva turnira ATP 500 serije ušla su u samu završnicu.

Finalisti "Japan opena" u Tokiju su Nik Kirjos i David Gofan, dok će se za pehar "Kina opena" u Pekingu boriti Endi Marej i Grigor Dimitrov.

Kirjos je u polufinalu savladao Gaela Monfisa - 6:4, 6:4, a poen kojim je "prelomio" poslovično upornog protivnika - možda i najlepši u svetskom tenisu ove godine - odigrali su pri rezultatu 4:3 i 40:40 u drugom setu.

Pogledajte...

Kirjos - Monfis, poen godine na turniru u Tokiju
Izvor: Youtube/ATP


Gofan je u prvom polufinalnom okršaju "tukao" Marina Čilića 7:5, 6:4, iako je Hrvat u prvom setu imao veliku prednost (3:5).

Kirjos će posle trijumfa u Marseju (februar) i Atlanti (avgust) pokušati da osvoji i treću ATP titulu u karijeri, a isto važi za Gofana, s tim da je on u Mecu i Kicbilu bio najbolji 2014.

Ove godine Belgijanac nije odigrao nijedno finale.

U Pekingu, gde je Novak Đoković odlučio da ne brani titulu zbog povrede lakta, Endi Marej lako je izašao na kraj sa Davidom Fererom (6:2, 6:3), dok je Dimitrov posle prve pobede nad Rafaelom Nadalom u četvrtfinalu, dobio "poklon" u vidu predaje Miloša Raonića.

Kanađanin crnogorskog porekla zbog povrede skočnog zgloba nije ni izašao na teren, ali je najavio da će putovati u Šangaj i pokušati da igra. Raonić je u "trci" za mestom na završnom Mastersu sezone u Londonu.

Dimitrov u međusobnim susretima sa Marejom ima negativan skor - 3:7.

Proletos je Bugarin uspeo da ga sruši na Mastersu u Majamiju, ali je nedavno na US openu slavio Škot, i to uz samo pet izgubljenih gemova u tri seta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC