• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Đoković je najsavršeniji u poslednjih 60 godina"

Autor mondo.rs

Veliki stručnjak Nik Bolitijeri pričao o velikoj "četvorki" svetskog tenisa, a za najboljeg na planeti rekao da jednostavno nema manu

Njegovo ime je zakon u tenisu. Njegova reč i kritika imaju težinu kao ničija druga, jer je Nik Bolitijeri stvorio mnogo teniskih šampiona.

Veliki teniski mag komentarisao je sadašnjost tenisa i veliku "četvorku", koja, čini se, neće još dugo biti na okupu.

Američki trener najpre se bavio trkom za poziciju broj 1 na ATP listi između Novaka Đokovića i Endija Marija, koji ozbiljno preti.

"Oni su životinje", pomalo grubo počeo je Bolitijeri. "Govorim to uzimajući u obzir sve napore i pripremu koju sprovode van sezone. Oni su bukvalno životinje", rekao je Bolitijeri u razgovoru sa novinarima u Lincu.

Jednog je posebno izdvojio. Novaka Đokovića.

"Nekoliko mladih tenisera dolazi, ali u ovom trenutku ne vidim nikoga ko može da se približi Đokoviću - on je najsavršeniji igrač u poslednjih 60 godina. On nema slabost, fizički, a i psihički. I u tome je čak bolji od Rodžera Federera, koji je dar od Boga", izjavio je Bolitijeri.

On je rekao da vreme Švajcaraca još nije prošlo, ali i smatra da bi opstao moraće da bude u top formi.

"Da bi ponovo osvojio grend slem trofej, on će morati više da izlazi na mrežu, češće nego ikada pre. Tenisu su potrebne njegove pobede".

Osvrnuo se i na rezultate Rafaela Nadala.

"On je iskoristio sve svoje potencijale, ali od svog tela traži previše. Igrač sa takvim gripom (hvatom), takvim rukovanjem reketom, ostvario je neverovatne rezultate, ali u poslednje vreme plaća ceh takvom načinu igre. Neće mu biti lako da se vrati u svetski vrh zbog jednostavnog razloga koji je isti za sve šampione: kada se protivnici više ne plaše da se suoče sa tobom, ti si u problemu. Oni nemaju šta da izgube", naveo je Bolitijeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC