• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvetković zvao, pa ko dođe...

Autor mondo.rs

Selektor rukometaša Srbije odlučio da za početak kvalifikacija za EP pozove veliki broj igrača koji nisu igrali za reprezentaciju već neko vreme, iako ne zna da li će se odazvati

 Cvetković zvao, pa ko dođe... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Novi, stari selektor rukometaša Srbije Jovica Cvetković najavio je po povratku na kormilo nacionalnog tima da planira da pozove igrače koji nisu igrali za "orlove" u poslednje vreme.

Uprkos tome što su mu neki od njih, poput Momira Ilića i Darka Stanića, javno ponovili da su završili reprezentativnu karijeru, Cvetković ih je stavio na spisak igrača na koje računa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Spisak je predat Savezu, nema tu puno tajni ni filozofije. Na spisku su i neki momci koji su sigurno zaslužili da dobiju šansu i izbore se za status. Tamo je i ime Momira Ilića, ali je on rekao da se oprostio od reprezentacije i da neće moći da se odazove. Ipak, sam ga stavio na spisak jer smatram da igrače poput Momira treba ispoštovati i sačekati eventualnu promenu odluke. Takođe, to mislim i za Darka Stanića kome sam ponudio da bude i trener golmana. Oni su na spisku, ali će njihova odluka biti konačna", izjavio je za "Sportski žurnal" Cvetković.

Neizvesni su i nastupi Alema Toskića i Marka Vujina.

"Alem je zatražio malo vremena da razmisli i ja sam mu izašao u susret, jer smatram da na to ima pravo. Toskić je sjajan igrač, potreban nam je i mislim da je ispravno da ga sačekam u donošenju odluke. Kada je Marko u pitanju nemam informacija da ne želi, neće ili ne može. Koliko ja znam Marko jedva čeka da dođe u reprezentaciju".

Cvetković je izdiktirao na koga još računa na početku kvalifikacija, koje startuju početkom novembra.

"Tu su još neki momci kojih nije bilo na prethodnim akcijama. Na spisku su Dobrivoje Marković, Strahinja Milić, Ivan Gajić, Vladimir Cupara, Rastko Stojković, Petar Đorđić, Bogdan Radivojević… Ali i igrači sa poslednjeg takmičenja, Petar Nenadić, Žarko Šešum, Momir Rnić, Nemanja Zelenović i ostali", naveo je Cvetković.

Reprezentacija Srbije okupiće se uskoro uoči mečeva protiv Poljske, 3. novembra, odnosno Belorusije, koji je na programu tri dana kasnije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC