• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak pobeđuje, napreduje, gleda NBA...

Novak Đoković posle osvajanja Indijan Velsa bio na utakmici Los Anđeles Lejkersa, a zatim u Majamiju dobio veliko priznanje ATP.

 Novak pobeđuje, napreduje, gleda NBA... Izvor: MONDO

Uspesi na teniskom terenu doneli su Novaku Đokoviću status svetske megazvezde. Gde god se pojavi, privlači pažnju publike i medija, a tako je bilo i na utakmici NBA lige između Los Anđeles Lejkersa i Golden Stejt Voriorsa.

Đoković je odmah posle trijumfa nad Mardijem Fišom u finalu Indijan Velsa otišao u Stejpls centar, kako bi bodrio srpskog internacionalca u dresu Lejkersa Vladimira Radmanovića.

Tokom jednog od minuta odmora, dao je mini-intervju televiziji Fox Sports Network (FSN) - klip možete pogledati na našoj internet stranici.

"Uzbuđen sam što sam ovde i što sam deo ovakvog spektakla. Prvi put u životu sam na jednoj NBA utakmici, tako da je ovo za mene fantastično iskustvo. Srbin koji igra za Lejkerse je moj prijatelj i došao sam da ga podržim", izjavio je Đoković.

Novinar FSN predstavio je Novaka kao šampiona Australijan opena i Indijan Velsa, momka koji se "pobrinuo za Amerikanca Mardija Fiša" i "srušio Rožea Federera".

"Zasad guram odlično. Osvojio sam dva velika turnira, tako da mi je početak 2008. kao iz snova. Imam malo vremena da proslavim pobedu u Kaliforniji, onda sledi veliki turnir u Majamiju, pa ću polako početi da se spremam za Rolan Garos".

Đoković je na svečanoj ceremoniji uoči početka Soni Erikson opena u Majamiju proglašen za igrača koji je najviše napredovao u 2007. godini po izboru ATP. Isto priznanje pripalo mu je i godinu dana ranije.


Rože Federer "okitio" se tom prilikom sa čak tri priznanja. Četvrtu godinu uzastopno imenovan je za tenisera i sportsmena godine, a čak peti put zaredom za ljubimca teniske publike.

"Presrećan sam zbog ovih nagrada, posebno zbog zvanja sportsmena godine, jer su me izabrale kolege teniseri. Ne mogu da odlučim da li mi je draže priznanje kolega ili navijača", izjavio je Federer.

Najbolji dubl su Amerikanci Bob i Majk Brajan, i to treću godinu zaredom, a otkriće prošle sezone je Francuz Žo Vilfrid Conga. Povratak godine "režirao" je Rus Igor Andrejev.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC