• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pauza prijala crveno-plavim

Autor mondo.ba

Reprezentativna pauza dobro je došla rukometašima Borca m:tel da se odmore, a povrijeđenim igračima da se oporave, tako da će trener Ratko Đurković u narednom meču protiv Prijedora moći da računa na sve raspoložive snage.

 Borac m:tel u punom sastavu gostuje Prijedoru Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel pauzu u prvenstvu iskoristili su na najbolji način. Povrijeđeni igrači oporavili su se, a odrađene su i mini-pripreme, tokom koji su izabranici Ratka Đurkovića ostvarili dva trijumfa, protiv Kaknja 29:26, te dobojske Sloge 27:25.

"Bilo je odmora, ali i rada. Sitne povrede nas uvijek prate, ali ništa nije alarmantno. Najbitnije je da su se oporavili Duško Hercegovac i Danijel Vukićević, koji je bio u sastavu Crne Gore za mečeve protiv Švedske i Rusije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Plašio sam se da će ga isforsirati, ali su imali razumijevanja, primao je terapije i vratio se spreman, tako da možemo reći da je povreda tetive prošlost", rekao je Đurković za "Glas Srpske".

Mladi Deaš Šešić dobio je pohvale od trenera crveno-plavih.

"Priliku su dobili svi i mogu reći da su je iskoristili. Pohvalio bih Šešića, koji je odigrao onako kako to radi na treninzima pa se nadam da će to raditi i u borbi za bodove. Bitno je da se naoruža samopouzdanjem, a mislim da je sada na pravom putu", rekao je Đurković.

Borac m:tel je u seriji od tri uzastopne prvenstvene pobjede, a nakon povratka sa pauze slijedi derbi u Prijedoru protiv istoimenog rivala.

"Upisali smo dvije ubjedljive pobjede tokom priprema pred početak sezone, ali to ne smije da nas zavara. Oni su promijenili sastav, doveli dva igrača i igraju bolje nego tada. Ipak, razmišljamo samo o pobjedi i nastavku napredovanja ka samom vrhu tabele", poručio je trener crveno-plavih Ratko Đurković.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stojan

Čuj derbi sa Prijedorom!?Za Borac je izgleda svaka utakmica derbi.Kad je Prijedor bio klub da bi se utakmica sa Borcem mogla proglašavati derbijom?

igor

@Stojan stojane, opusteno... ne diraj mi borac, a frustracije lijecite negdje drugdje!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC