• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka je Spaaaaaaaaaaarta!

Autor mondo.ba

Banjaluka će se 8. decembra pretvoriti u antički polis Spartu! Naime, u dvorani "Obilićevo" (19.30 h) biće održan "SPARTAN FIGHT NIGHT".

 "Spartan Figth Night" je ideja koja ima za cilj promovisanje domaćih kik boksera i domaćih profesionalnih boksera koji prolivaju krv i znoj po bijelom svijetu, a da naši građani sa tim nisu upoznati.

Ideju da "Banjaluka na jedan dan postane Sparta" dobio je Duško Zorić, direktor kikboks kluba "Sveti Georgije", ali je ona objeručke prihvaćena od strane Draženka Ninića, proslavljenog kik boksera, kao i profesionalnog boksera Gorana Delića.

Na manifestaciji će učestvovati kik bokseri koji će se boriti pod budnim okom WAKO asocijacije Republike Srpske. Kao uvod u navedenu reviju nastupiće dva juniora, Marko Dmitrović - Simo Josipović iz kik boks kluba "Sveti Georgije" koji će odraditi meč po K-1 pravilima.

Nakon toga na rasporedu je program sa osam profesionalnih K-1 borbi: Jasmin Hadžić BiH - Goran Sučević SRB, Aleksandar Đukić BiH - Njegoš Tufi ŠVEDSKA, Nemanja Ponorac BiH - Adis Bešić BiH, Marko Malinić BiH - Janko Džima Kuzman CG, Danilo Tošić BiH - Ćosović Draženko BiH, Zoran Radić BiH - Aleksandar Danilović CG, Sava Klepić BiH - Viktor Vasić BiH, Srđan Govedarica BiH - Bojan Džepina SRB.

Ovi dueli biće kombinovani sa profi mečevima u boksu, a snage će odmjeriti sljedeći borci i bokserke: Ema Kozin SLOVENIJA - Edita Leskin Njemačka, Goran Delić BiH - Imantas Davidaitis litvanac ili Petar Mrvalj HRV, Marko Čolić BiH - Nedeljko Čvorović SRB, Howik Babraham - Luca Macaroni ITA .

Zanimljivo je da će na reviji učestvovati i profesionalni bokser Houik Babraham iz Jermenije, čiji je promoter Aleksander Petković, koji je trenutno jedan od najboljih promotera u profi boksu u Njemačkoj.

Houik je apsolutni vladar svoje kategorije u Njemačkoj, pa slobodno možemo napisati da je na dobrom putu da osvoji i svet u profi boksu.

Cijela manifestacija će biti obogaćena muzičkim programom u kojem će učestvovati najpoznatiji banjalučki Di-džejevi i to: DJ Bera, Wade Newhouse, DJ Sega i DJ Vladan Kovačević. Program će obogatiti i poznati banjalučki reper "Čoda".

Organizatori "SPARTAN FIGHT NIGHT"-a su banjalučka kik boks klubovi "Sveti Georgije" i "Draženko Ninić", a kampletan prihod biće uplaćen savezu oboljelih žena od raka dojke "ISKRA" iz Banjaluke.

U najavi "Banjaluke kao Sparte" biće održana i konferencija za štampu kao i suočavanje boraca pred građanima Banjaluke u tržnom centru "Konzum" .

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC