• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zar ne bi bilo sjajno da Beker trenira Federera"

Autor mondo.rs

"Srbin će i dalje biti najveća Rodžerova prepreka na putu do gren slem pehara. Zar ne bi bila sjajna priča kada bi najmlađi pobednik Vimbldona pomogao Federeru da postane najstariji igrač koji će podići trofej na londonskoj travi?".

Rastanak sa Novakom Đokovićem, koji je u međuvremenu doneo odluku o tome ko će ga trenirati, mogao bi u slučaju Borisa Bekera da znači i početak saradnje sa jednim od dvojice najžešćih rivala kojeje Đoković imao na putu ka vrhu.

Rodžerom Federerom!

Švajcarski "Der Bund" objavio je senzacionalnu vest o tome da će dugo povređeni veteran, Federer, angažovati nemačkog trenera, koji se na kraju 2016. rastao sa Đokovićem posle tri veoma uspešne sezone.

"Srbin će i dalje biti najveća Rodžerova prepreka na putu do gren slem pehara. Zar ne bi bila sjajna priča kada bi najmlađi pobednik Vimbldona pomogao Federeru da postane najstariji igrač koji će podići trofej na londonskoj travi?", piše "Der Bund", koji navodi da će aktivnost na društvenim mrežama biti najveća Bekerova okupacija posle rastanka sa Đokovićem i da bi on verovatno prihvatio poziv iz Federerovog tima.

"Poput Stefana Edberga, Beker je takođe bio jedan od idola Federera. I on ima ogromno iskustvo koje može da podeli, može da posluži kao izvor inspiracije. Nemac je pomogao Đokoviću da stigne do čak šest od 12 gren slem titula, a tri je osvojio pobedivši Rodžera u finalu", navodi se u tekstu.

Ipak, mogućnost da se ovako nešto dogodi zaista je mala.

"Dao bih Novaku da odigra meč za moj život. Znam sve šta se dešavalo u poslednje vreme, ali nikada ne bih iznosio u javnost ono što treba da ostane unutar tima", rekao je Beker u jednom od intervjua koji je prethodio rastanku sa Đokovićem.

Inače, Federer i Beker umeli su prethodnih godina da "peckaju" jedan drugog, a u svojoj knjizi Beker je čak napisao da Federer nikada ne bi zaradio toliko novca kada bi svetu pokazao svoje pravo lice, što je inače bio i jedan od uzroka njegovih loših odnosa sa Đokovićem.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC