• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fitnes vikend: Trčanje kao da ste bosonogi!

Autor mondo.ba

"Sport Vision" je proteklog vikenda organizovao u tri grada u Bosni i Hercegovini jedinstveni događaj nazvan "Fitnes vikend" na kojem je posjetiocima prezentovano apsolutno sve vezano za akekvatan sportski trening.

U Sport Vision radnjama u Banjaluci i Mostaru, prisutni su imali priliku da testiraju Nike Free i Flex modele za trening, gdje su fitnes instruktor i savjetnik za ishranu, posjetiocima davali savjete u vezi sa zdravim načinom ishrane, treniranja, adekvatnom obućom za trening i prezentovali tehnologije modela koji su namijenjeni za trening.

Sjajnu atmosferu u Banjaluci su napravili Emir Hajdarpašić i Stojana Božić, a u Mostaru profesor Adi Palić i Jeton Ravenni, priznati stručnjaci u regionu.

"Mnogi trening programi danas sadrže bosonogo trčanje. Ono doprinosi jačanju mišića stopala, gležnja i noge, ali nudi vrlo malo amortizovanje i zaštitu. Tehnologija Nike Free i Flex pruža pogodnosti bosonogog treniranja uz amortizovanje i zaštitu koja vam je potrebna ispod stopala kako biste ukombinovali samo najbolje od obje varijante", istakli su stručnjaci za trening.

A "Running day" je organizovan u Bijeljini, gdje su posjetioci mogli da testiraju novi Nike Air Zoom Pegasus 33, koji je namijenjen profesionalnim trkačima, ali i onima koji se rekreativno bave sportom.

Posjetioci su mogli da instaliraju Nike aplikacije za trčanje i za trening. Uz Nike aplikacije za trening i za trčanje, imate ličnog savjetnika koji će pri svakom koraku biti uz vas.

Stručnjaci Mladen Stevanović i Ilija Borković nam preporučuju modele sa najnovijom tehnologijom za trčanje Zoom Air koja daje niskoprofilno i lagano amortizovanje uz brzo reagovanje radi ostvarivanja velikih brzina, brzog presjecanja i velike brzine od starta.

Posjetioci i ljubitelji Nike patika, su takodje imali priliku da isprobaju nove modele, te pri kupovini modela dobiju razne poklone.

Nike modele za trening i za trčanje možete potražiti u odabranim Sport Vision radnjama, ili na sajtu sportivision.ba.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC