• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Borca m:tel: Možemo i protiv Izviđača

Autor mondo.ba

Nosilac kapitenske trake u Borcu m:tel Đorđe Ćelić uvjeren je da će u plej-ofu za šampiona Bosne i Hercegovine crveno-plavi rukometaši podići nivo igre i da će biti konkurentni učesniku SEHA lige iz Ljubuškog.

 Đorđe Ćelić: RK Borac može da se nosi sa RK Izviđač Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

  Protiv Dervente u posljednjem kolu jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine Đorđe Ćelić prvi put je bio kapiten pred najvatrenijim navijačima Borca m:tel u dvorani "Borik".

"Nedostaju nam navijači i mnogo je lakše igrati i pobjeđivati pred punom dvoranom. Divan je osjećaj bio protiv Dervente, pogotovo što sam imao traku oko ruke, a mislim da smo im odgovorili velikom borbom i na kraju pobjedom. Ostajemo na okupu još deset dana i onda imamo slobodno do 10. januara. Liga je ujednačena, izuzetno je teško igrati u gostima i zbog toga što se veliki broj ekipa bori za opstanak, svaka utakmica je na nož", rekao je Ćelić za "Glas Srpske".

Prema njegovim riječima, trener Banjalučana Ratko Đurković je podigao nivo i ubrzao igru crveno-plavih pa mnogo golova postižu iz kontranapada.

"Treniramo naporno, nekada i tri puta dnevno i vjerovatno smo najspremniji u ligi. Poslije uvodnih problema uhvatili smo pravu formu, a zbog nekih naših gluposti izgubili smo od Vogošće. Možemo da ih pobijedimo u Banjaluci, u to sam siguran i nadam se da ćemo do Lige 4 još podići nivo igre, jer imamo prostora za napredak".

Jedini predstavnik BiH u SEHA ligi je Izviđač, koji uprkos malom broju pobjeda igra odlično protiv mnogo skupljih ekipa.

"Utakmice gube na neiskustvo, ali su skupo prodali kožu u svakom meču. Mladi su, talentovani, ali možemo s njima, pogotovo što očekujem da zaigramo još bolje", dodao je kapiten Borca m:tel u izjavi za banjalučki dnevnik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC