• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaboravili Đokovića?!

Autor mondo.rs

U video klipu sa najznačajnijim događajima u "belom sportu" ove godine, nema Novakovih uzastopnih trijumfa na četiri grend slem turnira.

Endi Marej prvi put na vrhu ATP liste.

Prva grend slem titula Angelik Kerber (Australijan open), koja je kasnije postala prva svetska "broj 1" iz Nemačke u poslednjih 20 godina.

Kraj "velike četvorke", usled pauza Rodžera Federera i Rafaela Nadala zbog povreda, kao i njihovih lošijih rezultata u odnosu na prethodne godine.

Pobeda Dominike Cibulkove nad Kerber u finalu završnog WTA šampionata.

Ovo su, po izboru specijalizovanog sajta "Tennis channel", četiri ključna događaja u svetskom tenisu u godini na izmaku.

Kako i zašto na listu nije uvršten veliki uspeh Novaka Đokovića, koji je pobedama na Australijan openu i Rolan Garosu postao prvi teniser još od Roda Lejvera 1969. godine sa sve četiri najvažnije titule u svom posedu istovremeno, teško je odgovoriti.



"Tennis channel" je u ranije objavljenoj retrospektivi ATP Tura u 2016. skrenuo pažnju svojoj publici na Marejevo preuzimanje svetskog trona, Novakovo osvajanje Rolan Garosa (kao jedinog grend slem trofeja koji mu je nedostajao), rani završetak sezone za Federera, Nadalove probleme sa povredama, uspešan povratak Huana Martina del Potra i trijumf Stena Vavrinke na US openu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC