• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampione, srećan rođendan! Nastavi da se boriš!

Autor mondo.rs

Mihael Šumaher danas slavi 48. rođendan. Svi su mu poželeli isto - da izdrži i da se oporavi posle teške nesreće koju je doživeo pre tri godine na skijanju u Francuskoj

  Veliki šampion Mihael Šumaher danas proslavlja 48. rođendan. Ceo svet poslao mu je samo jednu poruku - da mu želi brz oporavak.

Sedmotsruki šampion Formule 1 pre tri godine na skijanju u Francuskoj doživeo je nesreću i pretrpeo teške povrede glave, zbog čega je šest meseci bio u komi. O Šumaherovom stanju od tada praktično nema informacija. Daleko od očiju javnosti oporavljao se dugo u bolnicama, a potom je otpušten na kućno lečenje u njegov dom u Švajcarskoj.

Mihael Šumaher je živ, ali je u veoma teškom stanju, a njegova porodica pokrenula je akciju "Nastavi borbu" kako bi ohrabrili sve da nikada ne odustaju.

Nemački mediji objavili su informaciju da je porodica za Šumaherovo lečenje do sada izdvojila više od 15 miliona evra.

"Želimo da kanališemo pozitivnu energiju i podršku koju Mihael i njegova porodica svakodnevno dobijaju od fanova širom sveta i motivišemo i ohrabrimo sve koji su inspirisani Šumaherovom uspešnom karijerom da nastave borbu i nikada ne odustanu", poručila je Sabine Kem, koja je zadužena ispred porodice Šumaher za odnose sa javnošću.

Inicijativa porodice Šumaher započeta je odigravanjem fudbalske utakmice, čija su sredstva uplaćena u humanitarne svrhe, a cilj je da se finansiraju i projekti za razvoj lokalne zajednice.

Sabine Kem je nekoliko puta objasnila da se o Šumaherovom stanju gotovo ništa ne zna, zbog želje porodice koja na taj način štiti svoju privatnost u trenutku Mihaelove najteže borbe u životu.

Svi ljubitelji Formule 1, i sporta uopšte, danas su čestitali na društvenim mrežama Šumaheru rođendan, i svi su mu poželeli isto - da izdrži i da se što pre oporavi.

Njegovi najverniji fanovi okačili su fotografiju Mihaela kada je bio dete

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC