• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AUS OPEN (4. dana): Nole za ranoranioce

Autor mondo.rs

Branilac trofeja igraće treći meč na Rod Lejver Areni protiv Denisa Istomina. Još četvoro Srba u četvrtak na terenima u Melburnu

Novak Đoković u drugom kolu Australijan Opena odmeriće snage sa Denisom Istominom iz Uzbekistana.

Taj duel postavljen je kao treći na Rod Lejver Areni, što znači da bi trebalo da počne oko četiri sata ujutro po srednjeevropskom vremenu u četvrtak.

Đokoviću će to biti šesti duel protiv 117. igrača sa ATP liste u karijeri, a svih pet prethodnih rešio je u svoju korist.

Osim Đokovića, koji brani titulu u Melburnu, u četvrtak će na teren izaći još četvoro srpskih tenisera.

U konkurenciji dublova Viktor Troicki i Dušan Lajović igraće meč prvog kola protiv australijsko-britanskog para Nika Krijosa i Danijela Evansa. Meč je treći po redu na terenu broj 2, i očekuje se da bi mogao da počne nešto posle Đokovićevog.

U prvom kolu ženskih dublova Jelena Janković i Belgijanka Janina Vikmajer sastaju se petim nosiocima, švajcarsko-američkim dublom Martina Hingis i Koko Vandevej. Taj meč je treći na terenu broj 13.

U konkurenciji muških dublova Nenad Zimonjić će zajedno sa Mišom Zverevim iz Nemačke igrati protiv Dastina Brauna iz Nemačke i Španca Alberta Ramosa Vinjolasa. Taj duel je drugi na programu terena broj 19, što znači da bi mogao da počne pre tri sata ujutro, budući da će pre njih biti odigran jedan duel ženskog dubla.

U četvrtak će na teren, između ostalih, i šestostruka pobednica Australijan opena, Amerikanka Serena Vilijams, koja u drugom kolu igra protiv Čehinje Lucije Šafarove. Španac Rafael Nadal igra protiv Markosa Bagdatisa sa Kipra, dok će treći nosilac Kanađanin Miloš Raonić igrati protiv Žila Milera iz Luksemburga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC