• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši šampion o Đokoviću: Gotov je

Autor mondo.rs

"Voleo bih da ga vidim da se bori, da bude pravi 'broj dva' koji se bori za prvo mesto, ali mislim da se to neće dogoditi...", kaže Pet Keš, dvostruki osvajač Vimbldona.

Kada je letos bio u Beogradu, Novak Đoković je izjavio da mu prvo mesto ATP liste više nije životni prioritet i da je izgubio volju za tenisom koju je nekada imao. Da je tako, potvrđuju i rezultati...



Od kada je osvojio Rolan Garos i objedinio sve gren slem titule, najbolji srpski teniser nalazi se u padu. Endi Marej ga je prestigao na svetskoj rang listi, a na Australijan openu je dozvolio da ga već u drugom kolu eliminiše daleko slabiji protivnik, 117. na ATP listi, Denis Istomin.

Mnogi se nadaju da će Đoković, ipak, da se trgne i povrati tron, ali među njima nije bivši dvostruki osvajač Vimbldona, Pet Keš.

"Ako je postojala sumnja, sada je potvrđeno da Novak nije onaj igrač koji je bio. Čak ni senka nekadašnjeg šampiona", smatra Australijanac.

POVEZANE VIJESTI



"Voleo bih da ga vidim da se bori, da bude pravi 'broj dva' koji se bori za prvo mesto, ali mislim da se to neće dogoditi...", dodao je Keš, koji je Đokovićev problem okarakterisao kao "mentalni".

"Učinio je sve što je trebalo i sve što je želeo u karijeri... Jasno je da nije tehnički pao, ali sada mnogo češće pravi greške, a to je stvar mentalne snage. Bio bih veoma iznenađen da Đoković ne osvoji i 12. gren slem titulu, ali mislim da više nikada neće biti dominantan kao pre", zaključio je Keš.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC