• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Ratko Nikolić pojačao Izviđač!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Šampion BiH doveo veliko pojačanje za nastavak takmičenja u SEHA ligi i završnicu bh. prvenstva.

 MONDO: Ratko Nikolić pojačao Izviđač! Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Ratko Nikolić novo je pojačanje RK Izviđač iz Ljubuškog!

Iskusni srpski pivot, kome se banjalučki Borac na početku sezone zahvalio na saradnji, vraća se na bh. rukometne parkete, ovog puta u dresu Izviđača, saznaje MONDO.

Nikolić je dogovorio sve uslove sa upravom šampiona BiH i vrlo brzo potpisaće ugovor i ozvaničiti saradnju.

"Nisam planirao da igram više ovdje, očekivao sam angažman u Kataru, međutim, ljudi iz Ljubuškog su me pozvali i prihvatili sve moje uslove, tako da smo se vrlo brzo dogovorili, a uskoro ćemo i potpisati ugovor. Nisam planirao da se vraćam u BiH, ali su oni bili vrlo korektni, obavio sam i razgovor sa trenerom Grbavcem, tako da ću igrati za Izviđač“, potvrdio je za MONDO Ratko Nikolić.

Nekadašnji kapiten srpske reprezentacije imaće priliku da sa Izviđačem igra regionalnu ligu u kojoj je ove godine mnogo klubova koji igraju i Ligu šampiona.

"SEHA liga je sve jača i jača. Poslije svega što se dešavalo s Borcem imao sam želju da se još malo oprobam u SEHA ligi, jer mi se polako bliži kraj karijere. Imaću i sad priliku da sa novom ekipom odigram par utakmica i srećan sam i zadovoljan što ću ponovo igrati u jednoj od najjačih liga u Evropi“, rekao je Nikolić.

On će biti veliko pojačanje za RK Izviđač u završnici prvenstva BiH kojem će "skauti" braniti šampionsku titulu, koja donosi i mjesto u SEHA ligi.

Iako će nositi dres Izviđača, Ratko Nikolić će nakon svega što je uradio za Borac sigurno biti dočekan aplauzom u banjalučkom Boriku.

"Ja sam profesionalac, da li igrao za Borac ili Izviđač. Borac mi je u srcu, to se neće promijeniti, u Banjaluci imam dosta prijatelja i Banjaluka mi nedostaje, ali svoj posao ću odraditi maksimalno u dresu Izviđača. Banjalučku publiku stvarno volim, ona će mi biti dodatni motiv da igram. Igraću za drugi klub, ali zaista se radujem dolasku u Banjaluku i igranju pred tom publikom“, poručio je Nikolić na kraju razgovora za MONDO.

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac BL

Covjek je uvijek dobrodosao u Banjaluku, zaduzio je ovaj grad

Jovo

Sretno Ratko.

Jovo

Ovo je zahvaljujući bajnoj upravi Borca koji su ga otjerali o čemu je u medijima govorio i sam Nikolić.Neka ih je stid i sram ako uopšte znaju šta to znači...

Marinko

Dobro ih je Borac pojacao,cestitke upravi!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC