• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hadžić: Utakmica u Mostaru pravi ispit

Autor mondo.ba

Četiri utakmice, tri pobjede i jedan poraz, učinak je rukometaša Vogošće Poljine Hills u pripremama za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

U subotu su izabranici trenera Gorana Tomića imali generalnu probu, a u gostima su savladali RK Maglaj rezultatom 36:31.

Golman Vogošćana Ismar Hadžić istakao je da je zadovoljan dosadašnjim učinkom.

"Mislim da smo jako dobro odradili pripreme i možemo biti zadovoljni. Imali smo dovoljno vremena da se što bolje spremimo, ali i uigramo za ono što nas očekuje u drugom dijelu sezone", kaže Hadžić.

On, kao i svi u klubu, očekuje da Vogošća PH ove sezone osvoji naslov prvaka BiH.

"Optimista sam, jer imamo vrlo kvalitetan tim sa igračima koji imaju velikog iskustva, kako u našem, tako i u međunarodnom rukometu. Osim titule prvaka BiH vjerujem i nadam se da možemo odbraniti i naslov pobjednika Kupa, a sigurno je da ćemo mi dati sve od sebe. Upravo prvo kolo u nastavku naredne sedmice donosi nam derbi protiv Zrinjskog u Mostaru i s obzirom na to da Zrinjski ove sezone igra vrlo dobro, mogu reći da će taj meč biti pravi ispit za nas", ističe Hadžić, koji je prošle sezone odlično branio u dresu visočke Bosne, a ove godine vrlo dobro koristi prilike koje mu se ukažu u dresu Vogošće PH.

"Prije svega moram reći da mi je velika čast što mi je kolega na golu Adnan Šabanović, od kojeg mogu mnogo da učim i s kojim odlično sarađujem. Naravno tu i je i Mirza Haseljić i nas trojica se odlično slažemo. Što se mene tiče, svaku priliku koju dobijem trudim se da maksimalno iskoristim i da što više pomognem ekipi", završio je Hadžić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC