• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OKI Banjaluka i učenici u novoj sali

Autor mondo.rs

Đaci Medicinske škole u Banjaluci i članovi Odbojkaškog kluba invalida dobili renoviranu salu za fizičko vaspitanje i trening.


U Banjaluci je danas ozvaničen završetak radova na sanaciji fiskulturne sale Medicinske škole koju, osim đaka te obrazovne ustanove, koriste i članovi Odbojkaškog kluba invalida  "Banjaluka".


Sala je sanirana zalaganjem OKI "Banjaluka", te uz pomoć grada i donatora, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.



"U prvim danima našeg mandata stigla je inicijativa da se uključimo u sanaciju ove sale u kojoj časove fizičkog ima hiljadu učenika Medicinske škole, a koristi je jedan od najtrofejnijih klubova i već dugo godina prvak Srpske - OKI `Banjaluka`", rekao je načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Dragan Banjac.

On je naveo da se Gradska uprava u ovaj projekat uključila po nalogu gradonačelnika Igora Radojičića, te dodao da je neophodno izgraditi još sportskih objekata.

Predsjednik OKI "Banjaluka" Novak Grbić izrazio je zahvalnost svim prijateljima kluba i Gradskoj upravi na pomoći u obnovi sale na kojoj je krov prokišnjavao.

Direktor Medicinske škole Vladimir Jagodić rekao je da je sala bila u jako lošem stanju, što je predstavljalo potencijalnu opasnost za djecu.

"Zahvaljujući dobroj volji, htjenju OKI `Banjaluka` i njihovih prijatelja, naša djeca od danas imaju mnogo bolje uslove. Ostalo je da se saniraju ulaz u salu i mokri čvorovi", rekao je Jagodić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC