• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi bolid Fors Indije "razbija"!

Autor mondo.rs

Vozači Fors Indije Serhio Perez i Esteban Okon oduševljeni novim bolidom.

Tim Fors Indija iz Formule jedan predstavio je novi model automobila za 2017, sa oznakom VJM10, kojim ekipa želi da nastavi da se razvija posle najuspešnije sezone u svojoj istoriji.

Serhio Perez i njegov novi timski kolega Esteban Okon otkrili su danas u Silverstounu automobil sa Mercedesovim motorom. Fabrika Fors Indije nalazi se preko puta te staze.

"Imam puno poverenje u ovaj tim. Očekujem da ova godina bude velika za nas", rekao je Perez pri otvaranju, a preneli engleski elektronski mediji.

Nova sezona biće 10. od kada je vlasnik postao Vidžaj Malija. Fors Indija je prošle godine završila na četvrtom mestu u konkurenciji konstruktora, što je najbolji rezultat u istoriji tima.

Stručnjaci Fors Indiju smatraju jednim od najboljih timova u takmičenju s obzirom na mogućnosti. Malija želi da iskoristi nova pravila vezana za aero dizajn i veruje da tim može da osvoji treće mesto.

"Imamo velike snove, ali ćemo dati sve od sebe. Svi podaci pokazuju da ovaj auto 'razbija'", rekao je Malija.

VJM10 u sebi ima neke delove prošlogodišnjeg automobila. Fors Indija je napredovao praktično iz godine u godinu, a prošle je bio ispred Vilijamsa i Meklarena, dok je Peres pobeđivao u Monaku i Azerbejdžanu.

Niko Hilkenberg je prešao u Reno i to je bila prva promena u timu od 2014. Godine. Okon je prošle godine debitovao u F1, pošto je u drugom delu sezone vozio za Manor.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC