• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Vogošće: Odluka pada u revanšu u Banjaluci

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Strateg rukometaša Vogošće Goran Tomić smatra da će plasman na završni turnir Kupa Bosne i Hercegovine biti poznat tek poslije revanš utakmice sa Borcem:tel.

Vogošća je lider Premijer lige BiH sa pet bodova prednosti ispred drugoplasiranih Banjalučana i voljom žrijeba u Mostaru određeno je da prve dvije ekipe odmjere snage u četvrtfinalu Kupa BiH.

Odmah nakon izvlačenja trener crveno-plavih Ratko Đurković nije želio da u dvomeču daje prednost ekipi iz sarajevskog predgrađa, koja je u seriji od 14 uzastopnih pobjeda.

Prvi meč dvije vodeće ekipe šampionata igra se u srijedu u sarajevskom predgrađu dok je revanš zakazan za 29. mart u banjalučkom "Boriku".

Pred večernji trening u ponedjeljak, MONDO je kontaktirao i trenera Vogošće Gorana Tomića, koji je najprije istakao da ništa neće biti riješeno u srijedu u prvoj utakmici u Vogošći.

"Mi smo svjesni da je ovo u Sarajevu tek prvo poluvrijeme, ali nadam se ubjedljivoj pobjedi pred revanš u Banjaluci. Borac m:tel ima odličnu ekipu, u posljednje dvije utakmice su podigli formu, koja je bila malo poljuljana eliminacijom iz Kupa Republike Srpske i startnim porazom od Maglaja, ali poslije dvije vezane pobjede (nad Zrinjskim i Čelikom) su se vratili u igru", rekao je Tomić našem portalu.

Šef struke Vogošće nije želio da se bavi prognozama, brojem golova, niti procentualnim šansama za prolaz u dalje takmičenje.

"Ne znam koja razlika bi bila dovoljna za prolaz, niti kolike su šanse u postocima. Sve što želim i čemu se nadam je da bude dobra utakmica, fer i koretna igra na obje strane u kojoj ćemo na kraju slaviti pobjedu. Naravno, to ništa ne mora da znači u konačnici jer nama ni ubjedljiva pobjeda ne garantuje prolaz pošto se revanš igra u 'Boriku'. Očekujem otvorenu utakmicu, ali vjerujem da je iskustvo na našoj strani".

Tomić smatra, kao uostalom i crnogorski stručnjak s klupe banjalučkog tima, da širi "roster" može biti ključan u ovom dvomeču.

"Objektivno, nadam se i vjerujem da smo mi bliži plasmanu na 'Fajnal-for' jer imamo širi igrački kadar. To bi moglo da donese prevagu na našu stranu iako Borac m:tel ima prednost što igra u revanšu pred svojom publikom. Što se tiče same razlike, možda odluči samo jedan gol".

Na ruku Vogošćana na ruku ide i da nemaju kadrovskih problema...

"Mi smo u punom pogonu, svi smo spremni da se suprotstavimo Banjalučanima, pa nek pobijedi bolji", zaključio je Tomić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac

Naprijed Borac!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC