• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Farah: Samo neka me testiraju

Autor mondo.rs

"Rekao sam mnogo puta, srećan sam kada me testiraju, da sve moje uzorke ponovo testiraju kada god žele u budućnosti, bilo koja organizacija", rekao britanski atletičar Mo Farah.


Britanski atletičar, višestruki olimpijski šampion Mo Farah ponovio je da nije uzimao doping i rekao da je srećan što će njegovi doping uzorci biti ponovo testirani, pošto će dokazati da je nevin.


U javnost je izašla kopija izveštaja Američke antidoping agencije (USADA) oko metoda rada Farahovog trenera Alberta Salazara, koji je optužen da je pomagao pojedinim sportistima u dopingu.

U tom izveštaju se navodi da je Farah primio infuziju karnitina, koji je legalna supstanca, ali samo u malim dozama, preneo je Dejli Mejl.

USADA je navodno tražila od Britanske antidoping agencije da ponovo testira Farahove uzorke.

"Ne znam za nijedan takav zahtev. Ali, rekao sam mnogo puta, srećan sam kada me testiraju, da sve moje uzorke ponovo testiraju kada god žele u budućnosti, bilo koja organizacija", rekao je Farah za Dejli Mejl.

Farah je osvojio zlatne olimpijske medalje u trkama na 5.000 metara i 10.000 metara na Igrama u Londonu 2012. godine i prošlog leta u Rio de Žaneiru, kao i brojne medalje na evropskim i svetskim prvenstvima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC