• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cirkus u srpskom rukometu!

Autor mondo.rs

Ženska reprezentacija se okupila bez selektora. Jer se ne zna ko je na toj funkciji!

 Cirkus u srpskom rukometu!  Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ženska rukometna reprezentacija Srbije 2012. je igrala u polufinalu Evropskog prvenstva, a 2013. bila druga na svetu. Danas, 2017, oko ekipe vlada potpuni cirkus.

Najbolje rukometašice naše zemlje okupile su se u ponedeljak u Beogradu, ali se ne zna ko ih je pozvao, jer - ženska rukometna reprezentacija Srbije nema selektora.

Sportski žurnal piše da je na tu funkciju u petak Upravni odbor RSS trebalo da imenuje Ljubu Obradovića, međutim, sednica je prekinuta jer nije bilo kvoruma zbog odlaska Saše Markovića neposredno pred glasanje (!?). Dosadašnji selektor, Dragica Đurić, i dalje nije razrešena dužnosti, ali ona zbog privatnih obaveza nije sa ekipom, piše "Žurnal". A, i zašto bi bila ako je u petak trebalo da bude razrešena dužnosti...

Iako nije poznato ko je sastavio spisak, rukometašice je dočekao Živojin Maksić, trener Bekamenta i još zvanično na funkciji koordinatora ženskih selekcija, inače prvi pomoćnik Dragice Đurić.

"Ja sam tu i ovu akciju ću raditi sa devojkama. Cilj je da što bolje uigramo odbranu i spremimo se za naredne aktivnosti koje nas čekaju. Računamo na sve igračice, i one koje nisu tu, tako da će svaka morati dobro da se pokaže", izjavio je Maksić za "Žurnal" i dodao da ekipa u četvrtak putuje u Skoplje, gde će u petak i subotu igrati prijateljske utakmice sa Makedonijom.

U međuvremenu, tokom utorka, iz Rukometnog saveza Srbije stigao je dopis medijima u kojem se navodi da je "Dragica Đurić ranije obavestila Savez da će zbog privatnih obaveza propustiti ovu reprezentativnu akciju, ali da je i dalje na raspolaganju državnom timu".

Takođe, posle više od dve godine pauze u nacionalni tim su se vratile Sanja Damnjanović i Andrea Lekić, koja će propustiti predstojeći trenažni proces, kao i povređene Marija Petrović i Katarina Krpež Šlezak.

Na okupljanju su se pojavile golmani Nina Kolundžić i Marija Čolić, leva krila Sanja Radosavljević i Timea Milošević, desno krila Željka Nikolić, pivotmeni Slađana Pop Lazić i Jovana Milojević, levi bekovi Jovana Stoiljković, Marija Obradović i Sanja Damnjanović, srednji bek Tamara Georgijev i desni bekovi Anđela Janjušević, Jelena Lavko i Marina Dmitrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC