• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi domaćinski ispratili Špance

Autor mondo.rs

Iako je sve rešeno posle dva dana, u nedelju u Beogradu odigrani mečevi četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Španije bez rezultatskog značaja

 Dejvis Kup Srbija Španija 4:1 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Srbija je već u subotu obezbedila plasman u polufinale Svetske grupe Dejvis kupa, nakon što su Nenad Zimonjić i Viktor Troicki pobedili Marka Lopeza i Pabla Karenja Bustu u dublu i obezbedili treći, pobednički poen.

Uprkos rešenom pitanju pobednika, u nedelju su u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu odigrana i preostala dva singl meča, bez rezultatskog značaja.

Umesto najavljenih Novaka Đokovića i Viktora Troickog na jednoj, odnosno Karenja Buste na drugoj strani, publika je gledala igrače koje ne viđa često.

Konačan rezultat: Srbija - Španija 4:1.

U prvom meču u nedelju, pred više od 2.500 gledalaca, snage su odmerili Dušan Lajović i mladi Haume Munar, kome je to bio premijerni duel za nacionalni tim.

Lajović je slavio posle tri seta, nakon što je prvi prepustio protivniku - 2:6, 6:1, 6:4.

U drugom duelu sastali su se selketor Srbije Nenad Zimonjić i najavljeni Albert Ramos Vinolas. Španac, koji je drugi singl igrač tima koji je doputovao u Beograd, ubedljivo je slavio rezultatom 6:2, 6:1, posle samo 46 minuta igre i tako obezbedio gostima da kuću ne odu baš "praznih ruku".

Srbija će posle ukupne pobede od 4:1 igrati u polufinalu, od 15. do 17. septembra, protiv Francuske, koja je bila bolja od Velike Britanije u Roanu identičnim rezultatom (4:1).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC