• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branković: RS BiH bez sluha za apel Borca m:tel

Autor mondo.ba

Direktor Borca m:tel Vladimir Branković upozorio je Adnana Zahirovića da dvorana nije uslovna, ali komesar Premijer lige BiH nije želio da odgodi utakmicu ili da je pomjeri uprkos činjenici da je Vogošća pristajala na sve termine.

 Vladimir Branković: Upozorili smo RS BiH da je dvorana neuslovna Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel poraženi su od Vogošće (28:29) u derbiju 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koji je pokvarila neuslovna dvorana Osnovne škole "Borisav Stanković", gdje je odigrana utakmica zbog zauzetosti dvorane "Borik".

Kako je prenio "Glas Srpske", publika nije mogla da uživa u rukometu jer je dvoboj odigran na lošem parketu, na pojedinim mjestima ulijepljenim običnim selotejpom, pod katastrofalnim osvjetljenjem, pokvarenim semaforom, čak i šupljim mrežama na golovima...

"Pokušaj da rezultat bude ispisan na plafonu pomoću projektora nije prošao slavno, pa su akteri često dolazili do zapisničkog stola kako bi provjerili koliko je ostalo do kraja meča. Još teže je bilo gledaocima u dvorani da uopšte prate rezultat", piše banjalučki list.

Nesvakidašnju situaciju na rukometnim terenima u BiH objasnio je direktor Banjalučana Vladimir Branković, koji je upozorio komesara takmičenja Adnana Zahirovića da dvorana nije uslovna, ali on nije želio da odgodi utakmicu ili da je pomjeri dan ranije uprkos činjenici da je ekipa iz sarajevskog predgrađa pristajala na sve termine.

"Rekli smo svim akterima da je ovako nešto moguće, ali nisu imali sluha na naš apel. Nemoguće je bilo organizovati meč, a ljudi iz škole su pokušali da improvizuju sa projektorom, što nije uspjelo. Izašli smo u susret ljudima koji su organizovali prelijep turnir u dvorani ' Borik', a drugačije nije moglo da bude u sali u Lazarevu", rekao je Branković za "Glas Srpske".

Čelnici Rukometnog saveza BiH su se u ovom slučaju slijepo držali pravila da mečevi posljednja tri kola moraju biti igrani u isto vrijeme kako se ne bi narušila regularnost takmičenja bez obzira što duel Borca i Vogošće nije odlučivao ni o čemu.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miro Bijelić

Ja sam čuo da semafor radi ali da RK Borac duguje neke pare školi pa zato nisu htjeli ni semafor da upale.

Šuplja priča

Nije ovo prva šušla priča i pokušaj da se opere V.Brankovića.Čuj Borac je izgubio što je dvorana neuslovna.Pa mi smo pobjeđivali naj jače protivnike na šljaci stadiona Sportskih igara.Dobro ne reče da je bilo hladno u dvorani.A što bodovi odoše u Vogošću to za Brankovića ništa ne znači...

Minhauzen

Vjerovali ili ne

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC