• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vajda o rastanku sa Novakom: Disali smo zajedno

Autor mondo.rs

Doskorašnji Đokovićevi saradnici poželeli su sreću najvećem srpskom teniseru u istoriji.

Posle godina i godina uspeha, velikih pobeda i velikog broja titula, Novak Đoković odlučio je da se rastane sa najbližim saradnicima i da krene dalje sa novim timom.

Loš period, pad forme i meseci bez trofeja primorali su najuspešnijeg srpskog sportistu na radikalan korak, koji nije pokvario međusobne odnose među prijateljima.

Noletov dugogodišnji prvi trener Marjan Vajda, kondicioni trener Gebhard Fil Grič, kao i Đokovićev fizioterapeut i kum Miljan Amanović poželeli su Đokoviću puno uspeha i izrazili mu zahvalnost na svemu što su zajedno prošli.

"Vreme provedeno sa Novakom je jedan život. Bili smo deo velikih uspeha, živeli i disali za iste ciljeve. Pružio sam sve što sam znao kao trener i ponosan sam na naše rezultate. Stigli smo do momenta kada smo shvatili da je potrebna nova energija u timu. Novak može još da ide napred, i siguran sam da hoće. Uveren sam da će ostati u samom vrhu tenisa još dugo i da će pružiti nove pobede i nove radosti njegovim fanovima i svim istinskim ljubiteljima tenisa. I dalje ćemo se konsultovati , viđati, družiti, jer mi smo ipak porodica", rekao je Vajda.




"Imao sam veliku privilegiju da radim sa Novakom u proteklih osam godina. San svakog trenera je da sarađuje sa profesionalcem i sportistom koji je toliko posvećen onom što radi, kao što je Novak. Stalno je pomerao granice na kondicionom planu, a dopada mi se i što stalno pronalazi nove načine kako da napreduje u svim segmentima. Ne sumnjam da će se vratiti na sam vrh. Novak je šampion, ratnik i samo mu je nebo granica. Veoma sam ponosan na vreme koje smo proveli zajedno kao tim i kao porodica tokom takmičenja. Došao je momenat za sve nas da se raziđemo na profesionalnom planu, ali privatno ćemo ostati prijatelji i nastavićemo zajedno da delimo sve životne radosti", kaže Grič.

Miljan Amanović, Novakov fizioterapeut i kum ne sumnja da će Đoković krenuti uskoro da pobeđuje i osvaja turnire.

"Novak je moj najbolji prijatelj i moj brat. Proveo sam više vremena sa njim nego sa mojom porodicom u proteklih deset godina. Ništa se neće promeniti u našem odnosu, jer smo povezani na toliko načina. Uvek ću biti tu za njega i radovaću se da ga vidim da pobeđuje, osvaja turnire i ponovo ostvaruje sav svoj potencijal. Ne sumnjam da će tako i da se desi".

Anketa

Da li je Đoković povukao dobar potez rastankom s Vajdom?

  • Očigledno, evidentno je da je došlo do zasićenja

    32.12% (44)

  • Ne, nije trebalo to da uradi

    34.31% (47)

  • Samo će vreme pokazati, sada je nemoguće reći

    33.57% (46)

Da li je Đoković povukao dobar potez rastankom s Vajdom?

Rezultati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC