• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MADRID: Đoković - Nadal u polufinalu?

Autor mondo.rs

Branilac trofeja na mastersu u Madridu ima težak žrijeb. I Jelenu Janković čeka veliki izazov na startu - peta teniserka svijeta

Novak Đoković od starta mastersa u Madridu moraće da "nagari".

Srpski teniser, koji brani titulu u "Kaha magiki", kao drugi nosilac biće slobodan na startu, a u drugoj rundi očekuje ga pobjednik meča domaćih tenisera Nikolas Almagro - Tomi Robredo. Iskusni Španci dobili su "vajld" karte ove sezone.

Ukoliko sa uspjehom prođe prvi ispit, Đoković bi u trećem kolu mogao da odmjeri snage sa Gaelom Monfisom, potom u četvrtfinalu sa Keijem Nišikorijem ili Žoom-Vilfredom Congom, a onda bi u polufinalu za rivala mogao da ima Rafaela Nadala.

Nadal, najuspješniji teniser na u istoriji mastersa u Madridu sa četiri titule, prvi meč, u drugom kolu, igraće protiv boljeg iz meča Fabio Fonjini - Žoao Souza. Endi Marej, koji je prvi favorit za titulu na startu će se sastati sa pobjednikom meča Giljermo Garsija Lopez - Mariuš Kopil.

U ženskoj konkurenciji Srbija će imati samo jednu predstavnicu - Jelenu Janković. Džej Džej će odmah na startu imati težak ispit, jer će joj rivalka u prvoj rundi biti Dominika Cibulkova, peta igračica svijeta, protiv koje ima pozitivan skor 3-2. Ako Jelena dobije taj meč, u drugoj rundi igraće protiv pobjednice duela kvalifikantkinja.

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 5.439.350 evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC