• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Borca m:tel u Ljubuškom

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel poraženi su na startu Lige za šampiona Bosne i Hercegovine od Izviđača rezultatom 28:24 (15:9).

 Izviđač - Borac 28:24  Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Aktuelni šampion BiH je u srijedu uveče pokazao da je u ovom trenutku kvalitetniji rival od banjalučkih crveno-plavih, koji su u Ljubuškom igrali oslabljeni neigranjem pivota Đorđa Ćelića uz odavno povrijeđenog Mihaila Stošljevića.

POVEZANE VIJESTI


Tim Ratka Đurkovića se dobro držao protiv "skauta" u prvih 25 minuta kad je razlika iznosila "plus tri" (11:8) u korist domaćina, da bi potom ekipa Zdenka Grbavca dodala gas i na odmor otišla sa šest pogodaka prednosti (15:9).


U nastavku su Banjalučani probali da naprave preokret, ali nisu uspjeli da zaustave raspoložene hercegovačke rukometaše.


U sljedećem meču 13. maja, Banjalučani ponovo gostuju, ovog puta u Živinicama kod ekipe Konjuha, dok će prvi meč u "Boriku" odigrati četiri dana kasnije protiv Vogošće Poljine Hils.

U drugom susretu prvog kola Lige za šampiona BiH, Vogošća je pred svojim navijačima bila bolja od Konjuha rezultatom 31:23 (17:11).

Komentari 12

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Krcko

Bio jednom jedan Kosig.Ugasio se.Ekipa amatera koja se "bavila" rukometom.Nazalost to je sad postao Borac jer su se ti amateri ponovo poceli "baviti" rukometom.

BL

Nema predaje, AJ BORAC!!!

NEMA CILJA

Oprečni stavovi danas jedno sutra drugo.Koji je cilj ove godine?Bez cilja i ambicija nema ni rezultata.Ekipa može i mora imati imperativ osvajanja titula nema-alibija.Uspije li,što smatram da mogu odlično, ako ne uspiju nije smak svijeta.Podijeliš otkaze i idemo dalje. Ukoliko Uprava nije postavila ciljeve onda oni i ne postoje i sve je onda samo šarena laža.

Čestitam

Bravo stručnjaci iz uprave;Brankoviću,Umićeviću,Savo Kovačeviću,Siniša Babiću i mnogi koji misle da znaju nešto o rukometu.Bravo,bravo,bravo...

BL

Idemo dalje, nema predaje!!! Cekamo vas u Boriku!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC