• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dupli" poraz: I Jelena i Viktor stali u 2. rundi

Autor mondo.rs

Srpski predstavnici u obe konkurencije eliminisani u Rimu praktično istovremeno. Troicki u duelu sa Zverevim, a Jankovićeva od Julije Gerges.

Sreda nije bio uspešan dan za srpske tenisere u Rimu.

Viktor Trocki je već tradicionalno eliminisan u drugom kolu Mastersa u "Večnom gradu", gde ga je danas savladao Aleksandar Zverev, u dva seta (6:3, 6:4).

Srbin je od 17. tenisera na ATP listi izgubio posle sat i 22 minuta borbe, čime je sedmi put u poslednjih osam učešća stao u drugom kolu Rima.

Nemac ruskog porekla napravio je po brejk u oba seta i to mu je bilo dovoljno da trijumfuje danas. Troicki nije imao nijednu brejk loptu na meču.

Sledeći protivnik Zvereva je Fabio Fonjini, koji je u drugom kolu u dva seta eliminisao prvog nosioca i branioca titule Endija Mareja.

Skoro istovremeno, od borbe za trofej oprostila se i Jelena Janković. "Džej Džej" je takođe u drugom kolu izgubila od Nemice Julije Gerges u tri seta, 2:6, 7:6(2), 6:1.

Jankovićeva je 63. na WTA listi, a Gergesova je 45. Meč je trajao skoro dva i po sata. Nemica je u prvom setu napravila brejk, ali je Srpkinja uzvratila tako što joj je oduzela sledeća tri servisa i prvi set dobila sa 6:2.

U drugom setu nije bilo nijednog brejka, tako da je meč otišao u taj-brejk. Tu je Julija Gerges napravila četiri mini-brejka, a Jelena Janković jedan, tako da je Nemica bila ubedljiva u taj-brejku - 7:2.

Jelena Janković je tada potpuno pala u igri, što je njena protivnica iskoristila i sa dva brejka dobila treći set sa 6:1. Srpkinja u poslednja tri gema nije osvojila nijedan poen.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC