• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJAMI: Ana ide kući, Jelena ide među 16

Ana Ivanović eliminisana je u nedelju uveče, Jelena Janković nastavlja takmičenje.

 MAJAMI: Ana ide kući, Jelena ide među 16  Izvor: MONDO

Drugu teniserku sveta pobedila je Lindzi Devenport, treća teniserka sveta preslišala je Lusi Šafarovu.

Mama Lindzi Devenport održala je čas tenisa našoj Ani Ivanović. Jedna od dve igračice koje imaju dete, izbacila je srpsku teniserku u nedelju uveče sa turnira u Ki Biskejnu. Trajalo je samo sat i 17 minuta - 2:0 (6:4, 6:2).

Koliko je Ana bila nemoćna u duelu sa nekadašnjom najboljom igračicom sveta, trenutno 33. na WTA listi, govori podatak da je od devet servis gemova - izgubila šest!

Još jedan statistički podatak govori o superiornosti Amerikanke, koja je počela profesionalno da igra tenis kada je Beogradjanka imala pet godina: Ivanovićeva je osvojila malo više od 50 odsto poena kada je pogodila prvi servis.

Kada nije pogodila prvi servis, osvojila 28 odsto poena. Premalo za plasman u osminu finala Mastersa u Majamiju na Floridi.

Ovako, dalje ide igračica koja je u karijeri osvojila 55 turnira, dok će druga teniserka sveta i drugi nosioc u Ki Biskejnu, morati da spakuje kofere samo nekoliko dana posle trijumfalnog nastupa u Indijan Velsu, na Zapadu SAD.

Malo posle toga, Jelena Janković je za svega 57 minuta oduvala sa terena Čehinju Lusi Šafarovu, napravivši četiri brejka - 2:0 (6:2, 6:1).

Treći nosilac u ženskom singlu igraće u osmini finala protiv Kineskinje Dži Žung, 174. teniserke na WTA listi, koja je izbacila Ameli Morezmo.

Za razliku od svog prvog meča na turniru, u drugom kolu, kada je u trećem setu meča sa Švedjankom Arvidson spasla pet meč lopti i stigla protivnicu koja je vodila sa 5:1, ovog puta nije pružila dve godine mlađoj Šafarovoj ni promil šanse za iznenađenje.

Jelena je bila sigurna na svoj servis, nije izgubila nijedan, a po dva puta "brejknula" je protivnicu što je bilo više nego dovoljno za plasman među 16 najboljih u Ki Biskejnu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC