• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zimonjić: Bar jednom sa Rafom i Rodžerom

Autor mondo.rs

Deo te želje mogao bi uskoro da mu se ispuni!

Izvor: MN PRESS

Najbolji srpski dubl teniser Nenad Zimonjić izjavio je da želi do kraja karijere da igra u paru sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

"Meni bi bilo drago da do kraja karijere igram barem jednom sa Rafaelom i Rodžerom, ako nam to vreme bude dozvolilo", rekao je Zimonjić novinarima u Parizu.

Zimonjić je najavio da bi sezonu na travi trebalo da počne u paru sa Viktorom Troickim u Štutgartu, a da ga potom čeka turnir u Kvinsu, gde bi partner trebalo da mu bude Nadal.

"To bi bilo lepo iskustvo, jer je morao da otkaže prošle godine u Bazelu", naveo je Zimonjić.

On je rekao da nema dugoročne planove, da mu je na početku sezone bio cilj da dođe do 30. pozicije na listi dublova, što mu se nije ostvarilo.

"Na Rolan Garosu branim treće kolo i posle toga nemam ništa što se poena tiče. Verujem da ću biti OK što se tiče Ju-Es opena. Praviću plan kad se završi Vimbldon", rekao je Zimonjić, koji je i selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Zimonjić je u paru sa Fernandom Verdaskom prošao u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pobedom u dva seta protiv Florina Mergea i Aisama Kurešija.

"Svaka pobeda znači. Imamo težak žreb, neće biti lako, ali verujem u naše mogućnosti. Igrali smo u prvom kolu protiv veoma uspešnog tima ove sezone. Nije bio lak meč za prvo kolo. Presrećan sam zbog pobede, bili smo jako dobri, a mogli smo i lakše da pobedimo", kazao je Zimonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC