• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer: Još će Novak osvajati grend slemove

Autor mondo.rs

"Previše je dobar igrač da ostane ovakav. Verujem da će osvajati još trofeja i boriti se za prvo mesto. Očekujem snažnog Đokovića", poručio Švajcarac o rivalu

Švajcarski teniser Rodžer Federer, rekorder sa 18 grend slem titula, veruje da će se Novak Đoković vratiti u staru formu i na pravi način reagovati posle pada na četvrto mesto ATP liste.

Srpski teniser je porazom od Dominika Tima u četvrtfinalu Rolan Garosa, na kojem je branio titulu, pao za dva mesta i prvi put od 2009. godine nije među tri najbolja tenisera na listi.

"Poredeći Novakovu prošlu godinu u trenutku kada je imao sva četiri grend slema u svojim rukama, onda može da se kaže da je u relativno teškoj situaciji. Ipak, i dalje je među četiri najbolja, u trci za titulama i lako među Top10. Nema sumnje da je pružao slabe partije za igrača njegovih kvaliteta", rekao je Federer, a prenosi Yahoo sport.

Federer veruje da se Đoković neće zaustaviti na brojci od 12 grend slemova i da će ponovo biti ozbiljan rival u borbi za prvu poziciju na ATP listi.

"Ne mislim da je u previše lošoj situaciji, zavisi iz kog ugla se gleda situacija. Jasno je da je imao sjajnu prošlu sezonu, tokom prve polovine 2016, ali je neočekivano posustao posle Rolan Garosa. Međutim, previše je dobar igrač da ostane ovakav. Siguran sam da će osvajati grend slem titule u budućnosti i da će se boriti za prvo mesto. Očekujem snažnog Đokovića", zaključio je Federer.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC