• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi u "Čairu", blizu je Hrvatska!

Autor mondo.rs

Srbija vodila, gubila, ali na kraju remizirala protiv oslabljenih Poljaka 34:34 (19:19). Evropsko prvenstvo je veoma blizu, čeka se meč Belorusa i Rumuna nakon koga bismo već mogli da obezbedimo plasman na kontinentalni šampionat.

 Rukomet: Srbija - Poljska Izvor: MN PRESS

Rukometašice su obezbedile plasman na Svetsko prvenstvo u Italiji, a na učešće rukometaša na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj će se još malo pričekati, ali je veoma blizu!

"Orlovi" su u "Čairu" pobedom protiv reprezentacije Poljske mogli da potvrde učešće na EP, ali su na kraju jurili rezultat i zabeležili remi koji ih i dalje ostavlje u "pol" poziciji kao prvoplasiranu ekipu ove grupe.

Sve bi moglo da bude rešeno nakon sutrašnjeg duela Belorusije i Rumunije, gde im najviše odgovara remi, dok im u svakom slučaju ostaje duel u Minsku za prvo mesto.

SRBIJA - POLJSKA 34:34 (19:19)

Srbija je dugo jurila prednost Poljaka koji su odlično igrali nakon srpskog početnog vođstva, a nakon koraka Pavela Gende u kontri, kojim je njegova reprezentacija mogla da povede 35:33, pogodili su stativu, da bi tek iz šestog pokušaja za izjednačenje to i uspeli preko Dobrivoja Markovića!

Na ulasku u poslednji minut bilo je 34:34...

Cupara je odbranio potom Črapovskom, ali pokušaji Nenadića i Zelenovića nisu bili dovoljni za trijumf, pa je odlična niška publika videla remi.

U ovom meču je definitivno zakazala odbrana, što je konstatovao i Rastko Stojković, a mnogo golova primili su Srbi i iz kontri nakon nonšalantnih poteza u napadu.


Najefikasniji u sastavu Srbije bio je Petar Nenadić sa devet golova, dok su Dobrivoje Marković i Rastko Stojković dodali po pet. Četiri puta je precizan bio Zelenović, Nemanja Ilić je dao tri gola, Đukić i Marsenić po dva, dok su jednom pogodili Petar Đorđić i Nemanja Obradović

Sa druge strane Pržibilski i Krajevski su imali po osam, a Čarpovski je dodao sedam.

"Orlovi" imaju sedam bodova, Belorusija i Rumunija, koje imaju meč manje, imaju pet odnosno četiri, a Poljska je na samo dva boda.

Srbija i Belorusija igraju u nedelju u Minsku meč poslednjeg kola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC