• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilejn opet kao metak (VIDEO)

Autor mondo.rs

Omalena Jamajčanka potvrdila i na mitingu Dijamatske lige u Parizu da je neprikosnovena u sprintu

Ilejn Tompson je najbrža žena planete. Jamajčanka, koja je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojila zlatne medalje na 100 i 200 metara, bila je najbolja i na mitingu Dijamantske lige održanom u Parizu.

"Ženski Bolt", kako je zovu, ubedljivo je trijumfovala u trci na 100 metara. Iako nije ostvarila najbrži rezultat ove sezone - 10,91 sekundu, potvrdila je da je u odličnoj formi i da je glavni favorit za zlatnu medalju na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Londonu, koje će se održati u avgustu.

Ona je pobedila sa 20 stotinki lošijim rezultatom od najboljeg ostvarenog u 2017. godini, ispred Mari-Džozi Ta Lu iz Obale Slonovače (10,96) i Blesing Okagbare iz Nigerije, koja je bila trećeplasirana rezultatom 11,09 sekundi.

Jamajčanki je to bila 17. pobeda u nizu.

Ilejn
Izvor: YouTube

U muškoj konkurenciji u trci na 100 metara najbolji bio Ben Jusef Meite iz Obale Slonovače - 9,99 sekundi. Drugo mesto osvojio je Kubanac Junier Peres (10,05), dok je treći bio Holanđanin Čurandi Martina (10,23).

Ben
Izvor: YouTube

Francuzi su miting Dijamatske lige očekivali sa velikim nestrpljenjem kako bi na delu videli svog favorita Renoa Lavilenija u skoku s motkom, ali je Francuz osvojio samo drugo mesto sa preskočenih 5,62 metra. Amerikanac Sem Kendriks pobedio ga je treći put i to ubedljivo, preskočivši visinu 5,82 metra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC