• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džumhur oko ručka piše ličnu istoriju na Vimbldonu

Autor mondo.ba

Prvi reket Bosne i Hercegovine Damir Džumhur će oko 14 časova igrati meč drugog kola Vimbldona.

Protivnik mladog Sarajlije je njegov dugogodišnji prijatelj, Aljaž Bedene, Slovenac sa britanskim pasošem, koji je u sjajnom dvoboju na startu savladao Ivu Karlovića sa 3:2 (7:6, 6:7, 7:6, 6:7, 6:8).

Upravo Bedeneov uvodni meč bi mogao da bude mala prednost za Damira, koji je u prvom kolu rivalu iz Argentine Rencu Olivu prepustio samo tri gema (3:0 - 6:2, 6:0, 6:1) i sigurno je odmorniji od Bedenea, ali će protiv sebe imati britansku publiku.

Džumhur je već odmjerio snage sa Bedenom na travi i slavio sa 2:1 u setovima 6:3, 3:6, 10:8, doduše na egzibicionom meču u Liverpulu.

Nakon dvoboja sa Argentincem, Damir je bio optimista kad je riječ o plasmanu u treće kolo trećeg grend slema sezone u kojem nikad u karijeri nije nastupio. Tad čak nije ni znao ime protivnika, što svakako govori da ima mnogo samopouzdanja.

Meč između Bedenea i Džumhura igra se u srijedu na terenu broj tri, a planiran je da bude drugi poslije dvoboja između Ruskinje Elene Vesnina, koja je 15. nositeljka i Viktorije Azarenke iz Bjelorusije.

Program na Vimbldonu počinje u 12.30 časova što bi trebalo da znači da će Damir na teren negdje oko 14 sati ili oko ručka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC