• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ilindanski cener" u Krupi okuplja 300 trkača

Autor mondo.ba

Trka na 10 kilometara u Krupi na Vrbasu, pod nazivom "Ilindanski cener" biće održana 30. jula sa početkom od 9 časova. Ova trka organizuje se u saradnji sa TRK-om iz Banjaluke.

 Trka "Ilindanski cener" u Krupi na Vrbasu 30. jula Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Staza prolazi kroz prelijepa područja ovog kraja, trči se do popularnih slapova, pa kroz centar Krupe na Vrbasu, pored Manastira Krupa, pa ravno do divnog izvora rijeke Krupe. Od izvora se trkači vraćaju istom stazom.

Trkači će, pored prirodnih ljepota, moći da vide Stari Greben, srednjovjekovni utvrđeni grad.

Organizatori očekuju preko 300 trkača iz regije, a očekuju i trkače iz inostranstva i poručuju da je ovo područje "raj za dušu".

"Nakon trke svi učesnici će moći uživati u netaknutoj prirodi uz ručak, pivo i sok. Trkači će moći da se istuširaju ili da se rashlade u rijeci. Poručujem učesnicima da dolaze u mjesto koje se ne može riječima opisati i koje se mora doživjeti. Ovim putem pozivam sve trkače da nam se pridruže 30. jula na ovoj trci i da zaista uživaju", kaže Branko Tovilović, organizator trke.

Organizatori kažu da je svaki učesnik dužan da uzme u obzir i vremenske uslove na koje organizator ne može uticati. Naročito ističu da je važno da se uzme u obzir mogućnost velike vrućine i zbog toga je važno da trkači uzimaju redovno vodu, izotonična pića i voće koje će biti obezbijeđeno na stazi i na cilju trke.

Organizatori su obezbijedili i nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji, a svi učesnici trke na 10 km dobijaju majicu, diplomu, učesničku medalju i okrepu.

U okviru događaja biće održana i trka predškolaca od dvije do šest godina pod nazivom "Mala trka" koja će biti dužine 100 i 200 metara. Ova trka nije takmičarskog karaktera i sva djeca koja budu učestvovala dobijaju diplomu, vodu i poklone sponzora. Za najmlađe će biti organizovano i posebno nagradno izvlačenje po brojevima koje su nosili.

Kotizacije za učešće koja se uplati do 23. jula iznosi 15 KM, a od 24. jula je 20 KM. Posebna tarifa obezbijeđena je za grupe od 10 i više učesnika.

Više informacija možete dobiti na: [email protected] ili na telefone, 066 412 649, 065 757 895, 065 738 573. Kontakt osoba je Branko Tovilović.

Prijave je moguće izvršiti online na: http://bit.ly/2rXUK2C

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC