• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: "Pakleni" plan Francuza protiv Srbije

Autor mondo.rs

Žeremi Šardi smislio dobar način kako da iskoristi to što se ženi u isto vreme kad je duel sa Đokovićem i ostalima u polufinalu Svetske grupe Dejvis kupa

 "Pakleni" plan Francuza protiv Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Žeremi Šardi neće igrati polufinale Svetske grupe Dejvis kupa protiv Srbije u Lilu, od 15. do 17. septembra, jer je godinu dana ranije baš za taj vikend zakazao venčanje.

Iako neće moći da pomogne svojim saigračima protiv tima Nenada Zimonjića, trenutno 71. igrač sveta otkrio je "paklenu" taktiku kako bi mogao da iskoristi svoju svadbu i pomogne Francuzima.

"Najbolja taktika za Francusku je da pozovem Đokovića na venčanje. Ne može da me odbije, dobri smo prijatelji, znamo se od detinjstva. Poznaje i moju verenicu. Obezbediću mu najbolji sto. Samo da ga držim daleko od polufinala. Odmah ću mu poslati pozivnicu", poručio je za "Večernje novosti" sa osmehom Šardi iz Londona.

On je rekao da se nada da bi ceo tim mogao ipak da se pojavi na njegovom venačnju.

"Rekao sam im 'Momci, završite posao u subotu i dođite na moje venčanje da slavimo"! Ako trijumfuju već posle dubla, 16. septembra, dolazi ceo tim", poručio je Šardi.

Ipak...

"Ako pogledate skor svakog Francuza protiv Novaka, bolje da svi dođu kod mene na svadbu", rekao je Šardi, koji je protiv najboljeg srpskog tenisera odigrao 10 mečeva i nijedan nije rešio u svoju korist.

Nije Šardi ipak najgori - Gael Monfis protiv Đokovića ima 0:13, Rišar Gaske 1:13, Žil Simon 1:11, a Žo Vilfred Conga 6:16.

"Ali, takav skor sa Đokovićem ima većima igrača na ATP turu. Probaćemo barem u polufinalu da mu naplatimo sve. Biće pod pritiskom, jer ako on izgubi, za Srbiju će biti veoma teško. A, ako očekivano izgubimo dva boda protiv njega, i dalje imamo šansu da dobijemo", rekao je Šardi.

On je kao i nekoliko puta do sada potvrdio da je Novak Đoković za njega najbolji teniser.

"Kada je Đoković na najvišem nivou, on je za mene najbolji igrač na svetu. Znam da je prošao kroz teške trenutke, ali nije lako biti u vrhu sve vreme, nije mašina, već ljudsko biće koje ima divnu porodicu. Dobar je tip, a veliki šampion", rekao je Žeremi Šardi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC