• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK BORAC: Neigranje SEHA udarac za bh. rukomet

Autor mondo.ba

RK Borac m:tel ogorčen odlukom rukovodstva SEHA lige da ga izostavi sa spiska učesnika regionalnog takmičenja.

 RK Borac - izostanak iz SEHa udarac za rukomet u BiH Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Svi u RK Borac m:tel pa i ljubitelji rukometa u Bnajaluci željno su iščekivali povratak crveno-plavih u SEHA ligu, ali od toga, nažalost, neće biti ništa.

Iako su se čelnici Borca spremali za takmičenja u SEHA ligi u četvrtak je objavljen spisak učesnika na kojem nema nekadašnjeg šampiona Evrope, što je iznenadilo upravu šampiona BiH.

"U prethodnom periodu, kroz konstantne kontakte sa kontakte sa rukovodstvom SEHa Gazprom lige dobili smo obećanja da ćemo biti jedan od timova koji će s etakmičiti u narednoj sezoni ukoliko ispunimo određene uslove. Ti uslovi, prvenstveno, odnosili su s ena obezbjeđenje TV prenosa svih utakmica koje će se igrati u Banjaluci u visokoj HD rezoluciji, što smo dogovorili, kao i jačanje igračkog kadra, na čemu konstantno radimo. Očito je da smo na surov način izigrani, zbog čega Bosna i Hercegovina prvi put neće imati predstavnika u ovom takmičenja", saopšteno je iz RK Borac m:tel.

Banjalučki klub podsjetio je da je Borac jedan od osnivača lige, za koju je uprve tri sezone plaćao sve obaveze.

"Ova sramna odluka, nažalost rezultat je volje i želje pojedinaca da naškode našem klubu i rukometu u BiH i u direktnoj je suprotnosti sa pričom o razvoju i afirmaciji rukometnog sporta na ovim prostorima. Dakle, odluka da šampion BiH ne ostvari pravo učešća u narednoj sezoni ovog takmičenja nije udarac samo na RK Borac m:tel, nego i na Rukometni savez BiH i rukomet u BiH u cjelini", ističu u Borcu.

U saopštenju RK Borac ističu da su neki od učesnika daleko od nivoa Borca po svim parametrima.

„Ukoliko rukovodstvao sEHa Gazsprom lige ne promijeni odluku  i ne uvrsti RK Borac m.tel u ovo takmičenje za narednu sezonu, očekujemo da se oglasi sponzor lige, ruska kompanije Gazprom, koja ima prodajne objekte širom BiH i u skladu sa svojom poslovnom politikom i sovjim interesima, utiče na to da se šampion BiH takmiči sa najboljim timovima regije i na taj način interes rukometa stavi iznad interesa pojedinaca“, zaključili su iz Borca m:tel.

Komentari 12

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ne razumije

I ovaj " aj Borac" priča nebuloze. Kao nek se igra seha u Našicama i Pančevu pred 127 gledalaca. O tome se i radi. Mi imamo gledaoce , ime i sve ostalo ali je " uprava" degradirala klub pa smo sad iza Našica i Pančeva.

123

@ne razumije evo cak i kad bi ti bio "uprava" ja bih i dalje dolazio na utakmice kao sto sam dolazio i za vrijeme nekih prethodnih uprava, volio bih Borac i ne bih dao da se blati i sigurno bi ti bio drazi nego sad! Pusti sitne interese i frustracije, uzivaj u sportu!!! Get a life!!!

Aj BORAC

Samo nemojte previše ispoljavati taj vaš lokalpatriotski duh,kroz komentare,vi veliki eksperti...uključite se u rad kluba i popravite ovo loše stanje...najlakše je kritikovati i pametovati...a SEHA neka se igra u Našicama i Pančevu,pa i u još nekim velikim rukometnim centrima,pred 127 navijača...Aj BORAC...

Borac

Ovo je katastrofa.Napolje iz kluba

ne razumije

123 priča nebuloze. Da se igra seha opet naša djeca ne bi igrala kod Crnogorca od Crnogoraca. Bila bi ponižavana kao i prošle godine. Pitanje je i sada. Ne vjerujem da ovaj ima gdje otići.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC